ELA Správy Zo Slovenska

SUPERLACNÝ reťazec Action otvára ďalšiu predajňu na Slovensku! Ide už o 16. prevádzku

Mimoriadne obľúbený diskontný reťazec Action, ktorý je známy svojimi nízkymi cenami, otvorí na Slovensku ďalšiu predajňu.

Ilustračný obrázok k článku SUPERLACNÝ reťazec Action otvára ďalšiu predajňu na Slovensku! Ide už o 16. prevádzku
15
Galéria

V polovici decembra sa novej predajne Action dočkali obyvatelia Nitry. Deň pred Vianocami praskali košíky nákupmi v Prešove. Stovky zákazníkov sa do priestrannej predajne plné rozličného tovaru hrnuli od ranných hodín a nakupovali darčeky na poslednú chvíľu.

"Najväčším lákadlom je fakt, že väčšina tovaru sa predáva za menej ako 2 eurá. "V predajniach Action zákazníci nájdu vždy prekvapivý sortiment – 150 produktov sa každý týždeň obmieňa. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá,“ priblížil hovorca spoločnosti Radovan Jankovič.

Ďalšia predajňa

Diskontný reťazec Action s otváraním predajní nekončí a otvorí u nás ďalšiu predajňu, v poradí šestnástu. Tentokrát v novom ružomberskom obchodnom centre Spektrum, ktoré stavajú v priestoroch bývalej Hypernovy, informuje na svojom webe developerská spoločnosť Mayflower Group.

„Momentálne pripravujeme novú predajňu v Ružomberku a presný dátum oznámime v nasledujúcich týždňoch. Od marca 2023 sme na Slovensku otvorili už 15 predajní a na lokálnom trhu plánujeme ďalej expandovať tak, aby sme pokryli rastúci dopyt zo strany našich zákazníkov,“ potvrdil pre interez.sk Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Slovensko, Českú republiku, Rakúsko a Poľsko.

Action má dve predajne v Bratislave a Trnave, po jednej vo Zvolene, Topoľčanoch, Trnave, Martine i Michalovciach, v Prešove či Spišskej Novej Vsi. Ich presný zoznam nájdete TU.

Objektívom: Action otvoril svoju pobočku už aj v Prešove
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM