Webnoviny - Svet

Súťaž o photoshooting v Paríži so svetovým fotografom

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 23. mája (WBN/PR) – Predstavte si, že by ste mali svoju fotografiu od slávneho svetového fotografa Xaviera Lamboursa a zúčastnili by ste sa atraktívneho pobytu priamo v Paríži, súčasťou ktorého by bol aj photoshooting ?

Značka PEUGEOT pri príležitosti uvedenia tohto modelu na svojej stránke ako aj Facebooku zahájila práve dnes zaujímavú súťaž. Podrobnosti na http://www.308osobnost.peugeot.sk/

PEUGEOT 308 je pre ľudí s jedinečným charakterom. A to je práve to, čo chce vystihnúť známy fotograf Xavier Lambours vo svojej kompozícii.

Kto je vlastne Xavier Lambours?

Francúzsky fotograf , narodený v roku 1955, sa preslávil množstvom rôznorodých aktivít – na začiatku kariéry fotografie Duka Ellingtona, výnimočnou výstavou Autopotrétov, viackrát špeciálne pracoval pre festival v Cannes. V roku 1985 sa stal laureátom na expozícii v Tokyu. Je známy portrétmi osobností z oblastí kinematografie, ale aj politiky. V roku 1987 získal cenu Rollei d´or za fotografie Francois Truffauta, cenu Kodak za Nočné portréty a množstvo ďalších … Pracoval v Jemene, vo Vietname, v Japonsku a v mnohých iných krajinách. Viackrát pracoval pre značku LV. Jeho fotografie sa objavili v publikácii Najvplyvnejšie osobnosti sveta, ktorá bola vydaná pri príležitosti svetového pohára vo futbale v roku 1998. Bližšie informácie nájdete na: http://www.xavierlambours.com/

Ako bude prebiehať súťaž?

Od dnešného dňa 20. mája , na stránke www.peugeot.sk ako aj na FB, môžu ľudia pripájať svoje fotografie s 3 slovami, ktoré najviac vystihujú ich charakter.

Ďalej by si mal prihlásený zabezpečiť čo najviac hlasov. Od 6. júna si Xavier Lambours začne vyberať najzaujímavejšie tváre zo 16 prihlásených krajín v rámci tejto súťaže. Vybraní kandidáti odletia 20. júna do Paríža priamo na photoshooting.

Zo všetkých odfotených kandidátov si slávny fotograf vyberie 5 najlepších portrétov a tie budú vystavené priamo vo všetkých showroomoch Peugeot.

Tak neváhajte a zapojte sa aj VY!

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM