Tlačové správy

SÚŤAŽ: Vyhrajte víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše na Liptove za jedinú odpoveď!

Hráme o hodnotný víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše, ktoré sú zasadené v srdci Liptova, v čarovnej lokalite vedľa priehrady. Pozrite tie zábery, oplatí sa skúsiť šťastie!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Vyhrajte víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše na Liptove za jedinú odpoveď!
18
Galéria

Dovolenka na Slovensku je čoraz populárnejšou. Nečudo, naša krajina ponúka skutočne rozprávkové zákutia. Práve takým je i lokalita vo Vlaškách vedľa vodnej nádrže Bešeňová, v srdci Liptova, ktorá si vás okamžite získa nefalšovaným liptovským čarom. Práve tu stoja novučičké Chalupy Tri Groše, ktoré vám poskytnú dostatok pohodlia a komfortu počas vášho dovolenkového pobytu.

Hráme o víkendový pobyt!

Chalupy Tri Groše, to nie je len ubytovanie. Krásne a útulné miesto, bezchybný štandard, nádherné prostredie a široké možnosti vyžitia v okolí ulahodia i náročným dovolenkárom.

A práve o 1× pobytový voucher pre max. 9 osôb na 2 noci v jednej z Chalúp Tri Groše v hodnote 440 eur súťažíme!

A to nie je všetko. Zapojením sa do súťaže môžete ďalej vyhrať:

  • 3 x pobytový voucher pre max. 9 osôb vo výške 150 €, uplatniteľný pri pobyte na najmenej 3 noci. (Nie je možné uplatniť počas Silvestra, Vianočných sviatkov, Veľkej noci, a hlavnej letnej sezóny.)
  • 15 % zľava na ubytovanie v Chalupách Tri Groše pre každého Účastníka súťaže, ktorý sa zapojil do súťaže počas jej trvania. Zľavu môže využiť na akýkoľvek jeden pobyt max. pre 9 osôb.

Skúste šťastie a získajte víkend ako z rozprávky za jedinú odpoveď.

Pravidlá súťaže

Do Súťaže bude zaradený každý Účastník, ktorý v čase trvania Súťaže vyplní kontaktný formulár na webovej stránke organizátora https://chalupytrigrose.sk/

Zadá meno, priezvisko, dátum narodenia, emailovú adresu, telefónne číslo a textovú správu, v ktorej uvedie kedy je check in a check out v chalupách Tri Groše a uvedie jeden názov pobytového balíčka. Výhru v Súťaži má možnosť získať každý Účastník, ktorý sa Súťaže zúčastní a splní vyššie spomenuté podmienky účasti v Súťaži.

Trvanie Súťaže

Súťaž prebieha od 1.3.2024 – 10.3.2024 (zapojiť sa môžete do 10.3.2024, 23:59 hod.)

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Výhercovia súťaže budú vyžrebovaní organizátorom po ukončení súťaže dňa 18.3.2024 a zverejnení na facebookovej stránke Chalupy Tri Groše a na stránke dnes24.sk, kde súťaž prebieha.

Chalupy Tri Groše – liptovská oáza

Chalupy Tri Groše ponúkajú atraktívne ubytovanie rodinného typu v pokojnom prostredí lokality vo Vlaškách, v bezprostrednej blízkosti vodnej nádrže Bešeňová, s výhľadom na Choč a ďalšie vrchy Liptova, s rozsiahlymi možnosťami rekreácie v okolí. Prítomnosť prírody by ste mali cítiť na každom kroku, lokalita ponúka množstvo možností na aktívnu a súbežne nerušenú dovolenku.

Každá z troch chalúp ponúka 3 – 4 spálne, dve kúpeľne, obývačku, kuchyňu. Výmera je 130 m2 + veľká terasa 30 m2. V chalupách je možnosť v zime kúriť v pieckach, v lete je k dispozícii gril, kotlina na terase, na ktorých môžete grilovať, variť guláš. Samozrejmosťou je bezplatné WI-FI pripojenie, káblová TV, streamovacia služba Netflix.

V Chalupách Tri Groše vám chcú vytvoriť dovolenku, na ktorú budete ešte dlho spomínať, zariadenie preto ponúka omnoho viac, než len ubytovanie – nádherné prostredie a širokú škálu možných aktivít v okolí – pešie túry, cyklistické výlety, vodný park Bešeňová a Tatralandia, lyžovanie, úschovňa lyží a bicyklov v záhradnom domčeku, posedenie na terase, ohnisko a v neposlednom rade nádherné výhľady a nefalšovanú chuť Liptova.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Chalupy Tri Groše
18
Galéria
Zdroj: Chalupy Tri Groše
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM