Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Ako sa Sklenaříková dozvedela, že je tehotná?

“Zázračné” tehotenstvo jednej z najznámejších slovenských top modeliek v pokročilom veku 46 rokov sa chýli k pôrodu. Adriana ako nastávajúca mamička neprestáva fascinovať francúzske médiá.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Ako sa Sklenaříková dozvedela, že je tehotná?
Zdroj: Facebook Adriana Sklenarikova

Počať prvé dieťa vo veku 46 rokov je už skutočne vzácnosť, aj keď prípad Adriany Sklenaříkovej potvrdzuje, že sa to dá. Prirodzene to však nešlo a krásna Slovenka francúzskym médiám priznala, že so svojim manželom Aramom Ohanianom podstúpili niekoľko cyklov umelého oplodnenia. Počiatočné neúspechy znášala Adriana mimoriadne ťažko. Keď potratila v siedmom týždni tehotenstva, nebola podľa vlastných slov schopná sa ani pozrieť na tehotnú ženu bez toho, aby sa jej nenahrnuli slzy do očí. Francúzsky portál Femme Actuelle teraz zverejnil aj podrobnosti o tom, ako sa slovenská kráska dozvedela úžasnú novinku, že je opäť tehotná.

Bola sama

Dieťa prominentného páru by sa malo narodiť už každú chvíľu a nastávajúca mamička prezradila, že to bude dievčatko. Krásna slovenská topmodelka a úspešná moderátorka si už dávno získala francúzsku verejnosť svojou úprimnosťou a charitatívnymi aktivitami, takže jej veľa Francúzov blahoželá. Ak všetko pôjde dobre, svet sa môže tešiť na rovnako krásnu dcéru ako je jej mama.

Vytúžené dve čiarky uvidela Adriana na teste v čase, keď už strácala nádej, že sa to podarí. “Bola som na dne a pripravená vzdať to. S Aramom sme už zvažovali adopciu. Robila som si stále ovulačné testy, zdravo som sa stravovala, starala som sa všemožne o svoje telo…,” cituje jej slová Femme Actuelle.

Pokračovanie článku pod fotografiou!

Až sa napokon všetka jej snaha vyplatila a zistila, že je tehotná. “Bola som v Paríži a Aram v Marakéši. Keď som uvidela pozitívny test, snažila som sa zostať pokojná. Vedela som, že je to len začiatok. Musela som naďalej pokračovať v hormonálnej terapii a kontrolovať si hladinu hormónov pravidelnými odbermi krvi,” vyznáva sa Adriana v článku francúzskeho portálu.

Náročné tehotenstvo

Čakať dieťa je vždy náročnou skúškou pre ženské telo a vo veku 46 rokov to môže byť obzvlášť ťažké a rizikové. Francúzske médiá uvádzajú, že slovenská top modelka sa síce snaží byť do poslednej chvíle aktívna, ale trápia ju nevoľnosti. V uplynulých týždňoch však zvoľnila svoje tempo a snaží sa už len oddychovať.

Tehotenstvo prominentnej Slovenky a ambasádorky francúzskeho Červeného kríža zatiaľ prebieha v poriadku. Dievčatko by sa malo narodiť v v Monaku, kde manželia bývajú popri ich marockom sídle v Marakéši. Isto však bude chodiť aj na Slovensko, kde má Adriana stále rodinu, s ktorou udržiava úzke vzťahy. Bohatého biznismana Arama Ohaniana si Adriana vzala ešte v roku 2014. Krásna Slovenka potvrdila, že až pri ňom pocítila, že je to ten pravý, s ktorým chce mať rodinu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM