Monika Hanigovská Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Američania ochutnávali naše sladkosti. Ich reakcie vás pobavia

Počas testovania jednej zo sladkostí neskrývali vôbec prekvapenie. Pozrite si VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Američania ochutnávali naše sladkosti. Ich reakcie vás pobavia
Zdroj: YouTube.com/Reprofoto Matt & Amanda

Veľkej popularite sa tešia videá, v ktorých ľudia z rôznych kútov sveta ochutnávajú pre nich neznáme sladkosti, a to z krajín, kde sú v domácom prostredí priam hitom.

Dvom Američanom prišla zásielka zo Slovenska. Matt a Amanda vôbec nečakali, ihneď otvorili balík a pustili sa do spoločného chrumkania, pričom svoje pocity zachytili na video, ktoré zverejnili na svojom youtubovom kanáli.

V balíku našli obľúbené sladkosti Slovákov, ale aj zemiakové lupienky, ktoré často končia v našich nákupných košíkoch. Američanka ihneď siahla po croissante s kokosovou náplňou, nad ktorou sa doslova rozplývala, zatiaľ čo Matt sa na nej chvíľu zabával.

Nečakané prekvapenie

Spoločne vyskúšali i zahustené kakaové mlieko v tube, no ešte predtým si túto sladkosť opatrne prezerali. Matt neskrýval údiv, no po tom, čo Amanda prečítala zloženie, mu akosi odľahlo.

„Mliečna čokoláda v tube!“ vypadlo z neho, pričom zjavne bolo vidieť, že mu veľmi chutí. „Je to veľmi dobré,“ a obsah tuby si vytláčal priamo na prsty.

Čo im už menej chutilo, a ktorú pochúťku si ešte dosladili? Prečítate si na druhej strane. Ich reakcie si môžete pozrieť aj na videu.

O čom sa práve hovorí? Prečítajte si

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM