Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Cibulkovej vraj veľa ľudí nevie prísť na meno

Už aj české weby píšu o zámeroch našej slávnej tenistky presídliť sa niekam do Monaka alebo iného daňového raja, kde by nemusela platiť vysoké dane a odvody.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Cibulkovej vraj veľa ľudí nevie prísť na meno
Zdroj: TASR

Imidž Dominiky Cibulkovej ako národného miláčika sa podľa českého portálu Blesk.cz postupne rúca. Vraj jej už časť slovenskej verejnosti nevie prísť na meno. Také vážne to zrejme nebude, ale je fakt, že jej priznanie o možnom odchode z rodnej krajiny prekvapilo mnohých fanúšikov. Stále im však zostávajú pre potechu aspoň Cibulkovej pikantné fotky, na ktorých ju momentálne zvečňuje jej manžel Michal na gréckom ostrove Mykonos.

Naštvala fanúšikov

„Tenistka Dominika Cibulková je doma na Slovensku veľmi sledovanou osobnosťou. Pred časom ju národ nosil na rukách po triumfe na Turnaji majsteriek. Teraz jej ale veľa ľudí nevie prísť na meno,“ píše český Blesk.cz. A uvádza aj dôvod, ktorým si Dominika mala popudiť ľudí proti sebe:

„Cibulková naštvala niektorých slovenských fanúšikov slovami o presídlení do miest, kde by neprichádzala o takú veľkú časť svojich zárobkov a to aj napriek tomu, že o sebe vyhlasuje, že je veľká vlastenka.Blesk.cz zároveň pripája aj citáciu Dominikiných slov, ktoré predniesla v rozhovore pre časopis Forbes.

„Áno, to som (vlastenka). Lenže teraz nad zmenou vážne premýšľam. Nechcem hovoriť presné čísla, ale budú mi vychádzať strašne vysoké odvody na zdravotné a sociálne poistenie. Najradšej by som mala trvalý pobyt na Slovensku, ale za týchto podmienok musím premýšľať nad alternatívou.“

Sexi vyznanie

Portál však dodáva, že slovenská tenistka sa už naučila nerobiť si ťažkú hlavu z neprajníkov. Na stupňujúci záujem o svoju osobu vrátane atakov si už musela zvyknúť. Manžel Michal Navara ju vraj naučil držať si od týchto vecí odstup.

„Často mi opakoval, pozri, sme spolu šťastní, pekne si žijeme, si spokojná a keď sa to niekomu nepáči, alebo ťa nemá rád, tak to nezmeníš,“ hovorí Dominika. V minulosti sa vraj pre niektoré neprajné reakcie na internete veľmi trápila. „Neviem si totiž predstaviť, že ja by som niekedy napísala niekomu taký hnusný komentár.“

Dominika si momentálne užíva s manželom Michalom dovolenku na slnečnom gréckom Mykonose. Pohľad na jej sexi opálené krivky si už tradične môžu vychutnávať aj jej fanúšikovia na sociálnych sieťach, kde Michal pravidelne zverejňuje jej fotky. „Zbožňujem ťa fotiť, vždy, keď ma o to požiadaš. Nie preto, že si pre mňa dokonale krásna, ale preto, že ma priťahuje ten pohľad, ktorý na mňa pritom hádžeš a ako sa predo mnou predvádzaš,“ priznal sa Michal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM