Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Dievčatá sa pobili priamo na ulici, VIDEO

Zúrivé ťahanie za vlasy, škriabanie, kopance. Takto sa nedávno predviedli dve mladé ženy v centre Bratislavy. Rovnako úboho sa však zachovali aj mnohí okoloidúci…

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Dievčatá sa pobili priamo na ulici, VIDEO
Zdroj: Facebook

Starý vtip hovorí, že keby na svete vládli ženy, tak by krajiny medzi sebou nebojovali, iba by sa spolu nerozprávali. Pri pohľade na video, ktoré zverejnil aj český portál blesk.cz je však zrejmé, že aj niektoré príslušníčky nežného pohlavia si vedia poriadne skočiť do vlasov a o nehe sa veru vôbec nedá hovoriť. Dvojica mladých žien sa začala poriadne mlátiť priamo na ulici za bieleho dňa. Šokujúce zábery zverejnila facebooková skupina Policajti objektívne a prevzali ich aj slovenské Topky.

Ako divé tigrice

“Na videu je vidieť, ako dievčina v čiernych šatách razantne útočila na svoju sokyňu v čiernych nohaviciach. Druhá žena bola zjavne v defenzíve. Silnejšia útočníčka ju však neprestávala biť ani vo chvíli, keď sa medzi nich pokúsilo postaviť niekoľko mladých mužov,” opisuje zábery z bratislavského centra blesk.cz.

Popis dievčenskej bitky je naozaj desivý: “Ťahaním za vlasy po zemi, údermi a kopmi, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani zápasníci MMA, si vybíjala na svojej sokyni zlosť až do poslednej chvíle,” uvádza český portál.

Hrozné je, že rozzúrená žena pôsobila dojmom, akoby chcela zo svojej obete vytĺcť dušu a nechcela s bitkou prestať, ani keď sa jej súperka márne snažila utiecť. Dostihla ju, zrazila na zem a pokračovala v bitke. Zadržať ju nedokázal ani neznámy muž, ktorý ju zozadu ťahal preč.

Reakcia okolia

Vidieť dievčenskú bitku je ojedinelé a niektorí zvrhlí muži to dokonca považujú za zábavu. To sa prejavilo aj počas bratislavského incidentu. Zatiaľ čo niektorí okoloidúci sa snažili ženy od seba odtrhnúť, iní si desivé divadlo nakrúcali na mobilné telefóny a dokonca ich povzbudzovali.

“Mnohí ľudia, ktorí video komentovali, sa pozastavovali nad tým, že väčšina prítomných sa vôbec nesnažila súboj ukončiť. Jednoducho vytiahli mobily a všetko si pokojne nakrúcali,” píše blesk.cz.

“V dnešnej dobe sú ženy oveľa horšie ako chlapi,” píše jeden z čitateľov Blesku. Nepáči sa mu, že už aj dievčatá sa oslovujú “vole,” chodia do krčiem piť pivo, bijú sa a používajú vulgárne výrazy. “Odporný pohľad na ženy, keď sa bijú, alebo sú ožraté, brrrr!!! Pri mužoch to až tak nepôsobí, tí sa bijú stále, ale aj oni sú hnusní, keď sú ožratí…” dodáva ďalší z komentujúcich.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM