Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Krásna Sklenaříková porodila dcérku Ninu!

Už je to niekoľko dní, čo jedna z najkrajších a najslávnejších Sloveniek priviedla v luxusnej monackej pôrodnici na svet svoju dcéru. Bližšie informácie by mala Adriana zverejniť čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Krásna Sklenaříková porodila dcérku Ninu!
Zdroj: Facebook

Je nepochybné, že bývalá topmodelka a veľká hviezda francúzskych médií Adriana Sklenaříková je v týchto dňoch v siedmom nebi. Vo veku 46 rokov porodila v Monaku 17. augusta svoje vytúžené dieťatko. Dala mu meno, ktoré je veľmi populárne na Slovensku – Nina. Napokon, Adriana v kontakte s francúzskymi novinármi zmieňuje svoj slovenský pôvod veľmi často a tak je prirodzené, že pri výbere mena pre svoju dcérku sa nechala inšpirovať skôr slovenským ako francúzskym kalendárom.

Veľká novinka

Pôrod prvého dieťaťa hviezdneho francúzskeho páru Adriany Sklenaříkovej a Arama Ohaniana bol vo Francúzsku dlho očakávanou udalosťou a venujú sa mu mnohé miestne médiá. Francúzi intenzívne prežívali Adrianino dlhoročné trápenie, keď nedokázala otehotnieť, keďže o tom otvorene rozprávala v mnohých novinových a televíznych rozhovoroch.

Po troch neúspešných cykloch umelého oplodnenia sa to konečne podarilo a vytúžené dievčatko sa narodilo 17. augusta. Adriana vraj rodila v tej istej pôrodnici, kde na svet priviedla svojho syna Marlona aj Katka Saganová.

Šťastní manželia si niekoľko dní nechávali novinku len pre seba a užívali si súkromie s novorodeniatkom. Správa sa dostala do sveta až 22. augusta a okamžite ju prebrali všetky spoločenské médiá v krajine. “Konečne je tu! Adriana Karembeu porodila svoje prvé dieťa v nemocnici princezny Grace v Monaku,” píše portál Paris Match.

Zatiaľ bez detailov

Bližšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii. Adriana a jej manžel majú teraz zjavne iné starosti a radosti, ako informovať médiá. Novinku oficiálne potvrdil len Adrianin manažér Miro Šimončič s tým, že viac detailov neskôr zverejní sama Sklenaříková.

Fanúšikom krásnej Slovenky sa rozhodne oplatí sledovať jej účet na sociálnej sieti. Práve tam zverejňovala svoje tehotenské fotky, ktoré dokumentovali jej sladké očakávanie. Možno touto cestou zverejní aj prvé fotky svojej Niny.

V poslednom rozhovore pre český portál idnes.cz sa Adriana priznala, že napriek silným nevoľnostiam si želala, aby sa jej tehotenstvo nikdy neskončilo.

“Moje problémy nie sú nič v porovnaní s pocitom šťastia, ktorý mám z toho, že v sebe nosím zdravé dieťa. To je také úžasné, že to stále vnímam ako zázrak. Posledných deväť mesiacov som veľmi spokojná a pokojná. Až mám skoro pocit, že nechcem ísť rodiť, je mi ľúto o to prísť. Už nikdy viac to nezažijem, dieťa sa už do môjho brucha nevráti. Teraz v tomto stave som hlboko šťastná,” cituje Adrianu český portál. S dieťatkom v náručí je však nepochybne ešte šťastnejšia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM