MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Na Bali brutálne zavraždili mladú Slovenku

Malebný indonézsky ostrov Bali sa stal miestom krvavej vraždy mladej ženy zo Slovenska. Polícia má podozrivého a prípad intenzívne vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Na Bali brutálne zavraždili mladú Slovenku
Zdroj: Facebook.com/The Bali Buddy

Mnoho slovenských dobrodruhov a mladých ľudí túžiacich po exotike vycestuje do Indonézie. Žijú tam aj niekoľko rokov, užívajú si inú kultúru, krásnu prírodu a často aj potápanie, pre ktoré sú tam ideálne podmienky. To mohol byť aj prípad Adriany Simeonovej (29), ktorú podľa indonézskeho portálu kompas.com zavraždili na ostrove Bali.

Brutálne zavraždená

Portál kompas.com píše, že na mieste Denpasar na ostrove Bali našli zavraždenú Slovenku Adrianu Simeonovú v jej prenajatom dome. Všetko nasvedčuje tomu, že jej smrť bola naozaj brutálna.

„Miestny policajný šéf Citra F Rahmadani potvrdil, že keď obeť našli, bola celá zakrvavená a mala bodné rany na krku,“ uvádza indonézsky portál.

Adrianu našla jej kamarátka, ktorá ju prišla navštíviť a objavila už len jej bezvládne telo ležať v kuchyni v kaluži krvi. Okamžite zavolala políciu, ktorá prípad začala vyšetrovať ako vraždu.

Zadržali podozrivého

Policajti prehľadali miesto činu, ale podľa portálu nenašli žiadne dôkazy, aby mohli presne určiť, ako k vražde došlo. Avšak vo vyšetrovaní predsa len pokročili.

„Polícia zadržala podozrivého páchateľa. Je to indonézsky muž, ktorý bol priateľom obete,“ uvádza kompas.com.

Prípad však nie je zďaleka uzavretý a vyšetrovatelia naďalej skúmajú všetky okolnosti a vypočúvajú rôzne osoby.

Portál priniesol slová Adrianinho suseda Wayana Parta. Potvrdil, že Slovenka žila v prenajatom dome tri mesiace spolu so svojou kamarátkou. V dome sa zrejme dialo niečo nezvyčajné už skôr, pretože podľa suseda tam nedávno bola policajná hliadka.

Na Facebooku má profil žena s rovnakým menom ako Adriana, ktorú na Bali brutálne zavraždili. Tiež žije na Bali a profesionálne sa venuje kurzom potápania. Posledný status napísala 9. januára.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM