Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Podarilo sa! Adriana Sklenaříková je tehotná

Slávna topmodelka žijúca v Monaku sa konečne dočkala. Sen o materstve sa jej splnil vo veku 46 rokov. Francúzske médiá hovoria o zázraku a rovnako to zrejme cíti aj krásna Adriana.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Podarilo sa! Adriana Sklenaříková je tehotná
Zdroj: TASR

Jedna z najkrajších Sloveniek s najdlhšími nohami na svete sa novinárom už dávnejšie zverila, že túžba po vlastnom dieťati sa pre ňu stala posadnutosťou. Prírodu je však ťažké oklamať a vo veku, keď už žena pomaly začína myslieť na klimaktérium, je prirodzené počatie takmer vylúčené. Adriana Sklenaříková so svojim marockým manželom Aramom Ohanianom skúšali všetky možnosti, ktoré moderná lekárska veda pozná a nevylučovali ani, že si napokon dieťa adoptujú. Francúzsky časopis Voici aktuálne priniesol fotky, ktoré dokazujú, že veľký sen o vlastnom potomkovi sa manželom napokon splnil.

Bocian priletí v lete

Fotky krásnej Adriany, ktoré časopis Voici zverejnil v piatok pred Veľkou nocou, nenechávajú nikoho na pochybách – bývalá topmodelka a dnes moderátorka má oblečené biele tričko a rozopnutú blúzu, pod ktorou sa jasne črtá rastúce tehotenské bruško. Budúca mamička je na záberoch krásna a doslova žiari šťastím. “Vo veku 46 rokov čaká Adriana Karembeu (priezvisko po exmanželovi) svoje prvé dieťa! Pre topmodelku, ktorá už strácala nádej, je to skutočný zázrak,” píše portál Voici.

Ďalej dodáva, že tehotenstvo prominentnej Slovenky zatiaľ prebieha v poriadku a dieťa by sa malo narodiť v lete v Monaku, kde manželia bývajú popri ich marockom sídle v Marakéši. Bohatého biznismana Arama Ohaniana si Adriana vzala ešte v roku 2014 a pár sa odvtedy márne snažil počať potomka. Úprimná kráska sa dokonca nedávno priznala francúzskym médiám, že v roku 2016 potratila v siedmom týždni tehotenstva, čo ju úplne psychicky zložilo. Dlho nebola schopná sa ani pozrieť na iné deti bez toho, aby nemala slzy v očiach. To všetko je dnes minulosťou.

Všetko chce svoj čas

Budúca mamička už zrušila niektoré svoje pracovné aktivity vo Francúzsku a snaží sa odpočívať. “Adriana teraz radšej necestuje lietadlom. Je jasné, že pár sa snaží robiť všetko pre to, aby tehotenstvo prebiehalo bez komplikácií,” píše Voici. Niektoré cesty si však bývalá topmodelka predsa len nenechala ujsť.

“Začiatkom marca išla na Slovensko, aby tam urobila promo svojej autobiografickej knihe preloženej do jej rodného jazyka,” dodáva portál. Zároveň pripomína staršie Adrianine vyznania, ako na ňu túžba po materstve prišla až v pokročilom veku, keď si vzala toho pravého muža a cítila sa pripravená.

“Túžba po dieťati je u mňa pomerne nedávna. Keď som bola mladšia, nebola som na to ešte pripravená. Keď na to teraz myslím, premýšľam, či to nebola chyba, či mi niečo neušlo… ale nikdy nie je neskoro, existuje veľa možností. Treba sa len trochu spomaliť a dať si čas. Po štyridsiatke môžem povedať, že mám za sebou krásnu kariéru a môžem bilancovať. Splniť si dnes sen o rodine by bolo úžasné,” vyznávala sa Adriana ešte minulý rok. Teraz už teda môže opatrne oslavovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM