Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Rytmus dostal poriadnu nakladačku

Známy slovenský raper sa rozhodol postaviť sa pred divákov v úplne inom žánri ako je hudba - stal sa z neho boxer a už má za sebou aj prvý zápas. Prekonal vraj všetky očakávania.

Zdroj: YouTube.com

Či už je to úprimný záujem o šport, alebo len snaha upútať na seba ešte viac pozornosť, slovenský raper Rytmus si v Česku vyslúžil uznanie. Pred tisíckami divákov v pražskej O2 aréne absolvoval boxerský duel s iným raperom Marpom. Ten však na rozdiel od známeho Slováka už má bohaté skúsenosti zo zápasením. Rytmus síce nevyhral, ale s hanbou rozhodne neodchádzal. O téme píše aj český portál blesk.cz.

Veľa mu nechýbalo

“Slovenský raper Patrik Vrbovský alias Rytmus prekonal všetky očakávania, aj keď v druhom kole už mal namále. Otakarovi Petřinovi alias Marpovi dokázal odolávať všetkých šesť vypísaných kôl,” píše blesk.cz.

O totálnej vyčerpanosti slovenskej hviezdy rapovej scény svedčia aj jeho slová, ktoré portál cituje: “Fakt som rád, že som to ustál. Mal som takú krízu, že som si hovoril – ty kokos,” smial sa po zápase Rytmus. Blesk dodáva, že zápas bol naozaj tvrdý a žiadna “okukávačka pre divákov.”

Súper vraj išiel do Rytmusa naplno a diváci ocenili jeho húževnatosť. “Hneď trikrát skončil na zemi, ale aj tak sa k údivu všetkých dokázal oklepať a v zápase pokračovať,” komentuje duel český portál.

Za rany je vďačný

Rytmus napokon prehral, ale vyslúžil si uznanie, keďže to bolo so cťou. Bola to jeho vôbec prvá skúsenosť v ostrom zápase a postavil sa oproti oveľa skúsenejšiemu súperovi, ktorý je skúseným thajboxerom.

“Musím povedať, že bol veľmi ostrý a rýchly. Za túto skúsenosť som veľmi vďačný, pretože už mám 42 rokov a dať šesť kôl pred sedemnásť tisícmi ľuďmi nie je sranda,” cituje blesk.cz Vrbovského. Dodáva, že na zápas trénoval pol roka a nemal žiadne skúsenosti.

O to viac si Rytmus svoju premiéru v ringu cení: “Ďakujem za túto možnosť. Obdivujem každého profesionálneho športovca, ktorý sa pripravuje na zápasy, pretože to nie je žiadna sranda.” Po zápasom sa raperi ešte stretli v šatni a potvrdili, že boli a sú stále priatelia.

Foto: ilustračné

View this post on Instagram

Respekt a ďakujem @mcmarpo

A post shared by @ rytmusking on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM