Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sex a cestovanie za odmenu? Do toho!

Mnohým mladým párom sa podarilo splodiť dieťa na dovolenke. Ale zrejme ešte nikomu za to niekto cudzí aj nezaplatil. Teraz je to možné vďaka vtipnej kampani.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sex a cestovanie za odmenu? Do toho!
Zdroj: TASR

Slovenská cestovná kancelária BUBO zabodovala so svojim “sexy nápadom” aj v zahraničí. A niet sa čomu čudovať, lebo taká kampaň ako je “Cestujte a množte sa!” tu ešte nebola. Mladým párom sľubuje, že ak si u tejto cestovky kúpia zájazd a partnerka počas neho otehotnie, vrátia im peniaze. Ušetriť tak môžu aj tisíce eur, pretože BUBO sa špecializuje na rôzne exotické a netradičné destinácie, pri ktorých je aj cena vyššia. O vtipnej kampani píše český portál info.cz .

Cool firma

“Slovenská cestovka prišla so šialeným nápadom,” znie titulok článku o kampani “Cestujte a množte sa”, ktorý zverejnil český portál. “Nápad vznikol spontánne v našom mladom marketingovom tíme. Napriek pozícii na trhu a 25-ročnej histórii je BUBO stále mladá cestovná kancelária,” cituje info.cz jej zástupcu Jozefa Zelizňáka.

Dodáva, že ľudia vo vedení BUBA majú všetci 35 – 45 rokov a chceli takto potvrdiť, že ich firma je stále cool medzi mladými ľuďmi. “Všetci už máme deti a zisťujeme, že cestovať s nimi je tá najkrajšia vec na svete. A keď sa to všetko takto prepojilo, vznikla táto kampaň,” vysvetľuje Zelizňák.

Veľký zásah

Medicínske skúsenosti naozaj dokazujú, že príjemné uvoľnené prostredie bez stresu bežných dní naozaj pomáha vzniku nového života. Veľa párov, ktorým sa doma nedarilo otehotnieť, počali dieťa práve na dovolenke. Ak sa im to podarí na zájazde s BUBOM vrámci kampane “Cestujte a množte sa,” majú dvakrát vyhrané. Cestovka im preplatí celú cenu dovolenky a podmienkou je len to, aby termín počatia potvrdil gynekológ.

Nápad sa zatiaľ celkom dobre uchytil, aspoň podľa jeho šírenia na internete. Podľa Zelizňáka už takto zasiahli asi 400-tisíc ľudí, ktorí si v komentároch pod článkami a na sociálnych sieťach dohadujú svadobnú cestu, či plánujú ďalšie deti. A tí, ktorí partnera ešte nemajú, ho dokonca aktívne hľadajú. Majú na to predsa krásnu zámienku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM