Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sexuálne hrátky ho stáli život

Kokaín a trochu škrtenia dokážu u niektorých ľudí podstatne zvýšiť sexuálnu rozkoš. Ak sa to však preženie, hrozí smrť. Presne to sa prihodilo aj Jánovi Zajacovi žijúcemu v Anglicku.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexuálne hrátky ho stáli život
Zdroj: pixabay.com

Bola to smrť, akú si nechtiac doprial aj legendárny spevák austrálskej kapely INXS Michael Hutchence. V roku 1997 ho upratovačka našla nahého a uškrteného na vlastnom opasku v luxusnej izbe prepychového hotela v Sydney.

Odvtedy sa občas tomuto nedobrovoľnému odchodu zo sveta hovorí aj smrť rockových hviezd. Nechtiac tak skončil aj Slovák žijúci v anglickom mestečku Bridgewater. O prípade píše britský portál Sunday World.

Zvrhlé hrátky

“Žena našla svojho partnera mŕtveho po tom, ako sa mu zvrhlé sexuálne hrátky vymkli z rúk,” znie titulok článku v Sunday World. Popis celej udalosti a scény, ktorá sa žene naskytla, je naozaj bizarný a tragický zároveň:

“Jána Zajaca našla jeho partnerka Katie Duckworth visieť nahého s latexovou maskou a rukami v putách v jeho dome na Southgate Avenue v Bridgewater,” píše Sunday World. Ďalej pokračuje, že Katie si najprv myslela, že Ján iba “blbne,” až si s hrôzou uvedomila, že jej slovenský milenec je naozaj mŕtvy.

Doktorov syn

Zronená milenka sa osobne nedostavila na súd, ktorý smrť mladého Slováka prejednával. Odznela tam však jej písomná výpoveď: “Vykríkla som, že to nie je vtipné, pretože som si myslela, že iba žartuje.” Keď následne zistila, čo sa stalo, postupne si spomenula aj na veci z minulosti, ktoré dokazovali, že Ján to mal rád naozaj ostré.

“Spomenula si, že už v minulosti náhodou našla v ich dome ruksak, v ktorom bola maska a spodná bielizeň. Ján Zajac sa jej priznal, že to používal pri sexuálnych hrách, ale sľúbil, že sa toho zbaví,” píše britský portál. Evidentne však jeho túžby boli silnejšie ako on sám, pretože policajti našli v byte ešte ďalšie “rekvizity.”

“Polícia našla na mieste činu putá, otvorenú fľašu afrodiziakálnych kvapiek, ktoré sa používajú na zvýšenie sexuálnej rozkoše a knihu o sexuálnych fetišoch. Pitva preukázala, že pán Zajac užil krátko pred smrťou kokaín.”

Súdny lekár podľa portálu potvrdil, že “pán Zajac, ktorý bol syn doktora, sa chcel priškrtiť s cieľom zvýšenia sexuálnej rozkoše, ale nemal v úmysle vziať si život… smrť nastala ako nehoda následkom obesenia.”

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM