Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Stratila sa Mária. Videli ste ju?

Írska polícia intenzívne pátra po mladej slovenskej dievčine, ktorá žije v Dubline. Jej rodina je vydesená a zúfalo čaká na akékoľvek správy o stratenej dcére.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Stratila sa Mária. Videli ste ju?
Zdroj: dublinlive.ie

V Írsku dlhodobo žije pomerne početná slovenská komunita. Mnohých Slovákov pred rokmi prilákali na zelený ostrov atraktívne pracovné príležitosti i možnosť naučiť sa po anglicky. Jednou z nich bola zrejme aj Mária Juríčková, ktorá žila v Dubline. Írsky portál dublinlive.ie aktuálne informuje, že mladá žena sa stratila a mohlo sa jej stať niečo zlé.

Ak o nej viete, ozvite sa

Sú to hrozné slová, ktoré o svojom dieťati, milovanom partnerovi, či priateľovi nechce čítať nikto: “Írska polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po Slovenke menom Mária Juríčková z Dublinu, ktorá sa stratila,” píše dublinlive.ie.

Portál dodáva, že mladá žena má 26 rokov a podľa zverejnenej fotografie má svetlé vlasy a zelené oči. Polícia doplnila jej popis tým, že meria 175 cm, má priemernú postavu a nie je známe, čo mala na sebe oblečené naposledy.

“Rodina s ňou bola poslednýkrát v kontakte 6. novembra… polícia i rodinní príslušníci majú veľkú obavu, či je Mária v poriadku. Ktokoľvek ju videl, alebo môže pomôcť zistiť, kde sa nachádza, nech sa obráti na políciu,” uvádza dublinlive.ie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM