Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Táňa Pauhofová je v srdci gazdinka

Jej zmyselná krása, ryšavé vlasy a dievčenská krehkosť z nej robia jednu z najkrajších herečiek. Zároveň je aj veľmi talentovaná, čo jej garantuje priazeň režisérov aj divákov. Po čom však túži ona?

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Táňa Pauhofová je v srdci gazdinka
Zdroj: Táňa Pauhofová FB

Krásna slovenská herečka Táňa Pauhofová dostáva množstvo veľkých filmových príležitostí aj v susednom Česku. A nie sú to len úlohy naivných sexy slečien, ale režiséri ju s obľubou obsadzujú aj do náročných charakterových rolí. Ona sama však o sebe prekvapivo hovorí, že je v skutočnosti plachá, nevie bojovať o pracovné príležitosti a vo voľnom čase ju bavia úplne bežné domáce práce. Slovenskú divu vyspovedal český portál idnes.cz.

Život herečky

Portál hneď v úvode vzdáva Táni poklonu, že patrí medzi najobsadzovanejšie slovenské herečky v Česku. Kedysi však vôbec nesnívala o tomto atraktívnom povolaní a túžila sa v živote uberať úplne iným smerom. “Jej snom bolo robiť plastickú chirurgiu, alebo študovať patológiu. Osud jej však venoval do vienka herecký talent,” píše idnes.cz. A tak sa, našťastie pre všetkých jej fanúšikov, Táňa vydala na hereckú dráhu.

Aj keď si väčšina ľudí myslí, že herci prirodzene musia byť extrovertné typy, nie vždy je to tak. Mnoho komikov je v súkromí smutných a ich herecký prejav môže vyvolávať klamlivý dojem o ich skutočnej povahe. “Veľmi sa hanbím, rozhodne nie som extrovert,” hovorí krásna Pauhofová. Úplne sa vraj otvorí len medzi svojimi blízkymi, kde cíti dôveru a blízkosť. “Inak som skutočne plachá. Keď hrám, vcítim sa do úlohy. Nie som to ja, ale moja postava,” prekvapivo dodáva.

Najradšej je v kuchyni

Táňa v rozhovore pre český portál tiež priznáva, že jej veľký úspech vo filmovom svete prišiel pomerne hladko. “Nikdy som sa nevedela biť o úlohy a bojím sa, že sa to nikdy ani nenaučím. Pre mňa je dôležité, aby som od začiatku cítila dôveru. Nedokážem niekoho presviedčať, že som pre tú postavu práve ja najlepšia.”

Krásna herečka spomína, že jej vlastné detstvo nebolo práve jednoduché, ale je vďačná za všetko, čo prežila. Dnes už vníma svojich rodičov inak, ako kedysi a postupne si formuje predstavu, aká by chcela byť ona sama matka. “Rodinu určite jedného dňa chcem. Páčilo by sa mi mať tri deti. Na druhej strane však budem rada, aj ak budem mať len jedno. Dôležité je, aby sa moje deti cítili milované a podporované.

Jej sny o veľkej rodine umocňuje aj priznanie, že vo voľnom čase sa filmová diva najradšej zmení na obyčajnú gazdinku: “Rada chodím na prechádzky, štrikujem, maľujem… najradšej však varím a pečiem.” Po týchto slovách sa zrejme ešte zväčší zástup Tániných mužských obdivovateľov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM