Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Vrahyňu Kukučovú mali popraviť

Už skoro dva roky sedí krásna a tragicky žiarlivá Mária Kukučová v španielskej base, kde si odpykáva 13-ročný trest za vraždu svojho milionárskeho milenca.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Vrahyňu Kukučovú mali popraviť
Zdroj: TASR

Rodina zavraždeného britského obchodníka so šperkami Andrewa Busha sa stále nevie spamätať z jeho násilnej smrti. V roku 2014 ho zastrelila jeho ohrdnutá slovenská exmilenka Mária Kukučová priamo v jeho vile na stredozemnom pobreží. Svoj pobyt v exotickom Španielsku si tak nedobrovoľne predĺžila na najbližších 13 rokov, ktoré má stráviť vo väzení. Sestra zavraždeného milionára Rachel však má o primeranom treste pre Kukučovú inú predstavu. Porozprávala o tom v dokumente pre britskú stanicu Channel 5. Jej výpoveď priniesol aj portál Dailymail.

Mala by dostať elektrické kreslo!

“Kukučová si nezaslúži žiť,” cituje milionárovu sestru Rachel portál Dailymail. “Je hanbou, že nie sme v Amerike, kde platí oko za oko, zub za zub. To je jediná spravodlivosť,” hovorí užialená pozostalá sestra. Dodáva, že rodina sa so smrťou Andrewa stále nevie vyrovnať.

Vysporiadať sa s jeho stratou by im pomohlo, keby im španielske úrady konečne povolili previesť jeho pozostatky domov do Veľkej Británie. Chceli by ho pochovať na miestnom cintoríne a vystrojiť mu dôstojnú rozlúčku. Lenže odsúdená Slovenka sa niekoľkokrát odvolala a úrady trvajú na tom, že telo obete musí zostať na španielskom území ako dôkaz pre prípadné obnovenie dokazovania.

Bezcitná vrahyňa?

V britskom dokumente vystupuje aj psychologička Emma Kenny, ktorá svojim hodnotením Kukučovú nijako nešetrí. Tvrdí, že Kukučová si vraždu svojho milionárskeho exmilenca musela naplánovať vopred ako pomstu za to, že sa s ňou rozišiel a rýchlo si našiel náhradu v podobe mladej krásnej ruskej modelky. Neplatí tak na ňu poľahčujúca okolnosť vraždy v afekte.

Podľa psychologičky Kenny sa Kukučová aj dnes trápi predovšetkým pre svoj vlastný osud a nie pre vraždu, ktorej sa dopustila. “Nie je smutná, pretože zabila svojho exmilenca. Mrzí ju len to, že sa z toho nedokázala vysekať,” cituje jej slová portál.

Kukučovej zúfalstvo je vzhľadom na jej osobný príbeh pochopiteľné. Uloviť atraktívneho milionára bolo pre ňu zrejme splneným snom. Keď ju opustil, zrútil sa jej celý svet. “Chcela len jeho peniaze. Správala sa ako rozmaznané dieťa, bolo to úbohé,” hovorí Bushova sestra. Vo vzťahu s milionárom vraj bola veľmi žiarlivá a podozrievavá, takže je celkom logické, že sa bohatému mužovi rýchlo zunovala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM