han Šport Tenis

TAK a HOTOVO! Cibulková sa dočkala vytúženého synčeka: JAKUBKO je už na svete

Konečne je mama! Bývalá tenistka Dominika Cibulková je šťastím bez seba. Na svet priviedla chlapčeka, ktorému dala už avizované meno. Áno, Jakub sa narodil.

Ilustračný obrázok k článku TAK a HOTOVO! Cibulková sa dočkala vytúženého synčeka: JAKUBKO je už na svete
5
Galéria

Tak a je to tu! Tehotenstvo bývalej svetovej štvorky sa skončilo. Dominika sa stala šťastnou mamou, keď manželovi Michalovi Navarovi priviedla na svet chlapčeka, ktorý dostal meno Jakub Navara.

Meno zostalo

Cibulková sa už pred niekoľkými mesiacmi pochválila na Instagrame, že dá meno synčekovi Jakub. Stalo sa tak počas zariaďovania izby, ktorú malo „okupovať“ práve jej bábätko.

Užívala si to

Keď v novembri ohlásila počas krstu svojej knihy aj koniec profesionálnej kariéry, šuškalo sa, že je v „druhom stave“. To síce najprv odmietala, ale nakoniec vyšla s pravdou von. Stalo sa tak 10.decembra počas návštevy manželov v Prahe.

Tehotenstvo online

Cibulková nemá problém so súkromím a neustále zásobuje svojich priaznivcov informáciami či fotkami. Dialo sa tak počas celého tehotenstva, kedy nemala problém prejaviť aktuálne pocity a pridala aj množstvo fotiek. Naposledy sa pochválila záberom z obedu vo Viedni a dnes ráno aj svojou ratolesťou.

Na chalupe

Manželia sa tesne pred pôrodom vybrali relaxovať na pár dní na chatu na Záhorí. Informoval o tom týždenník Plus 7 dní. Potom už netrpezlivo čakali na to, kedy Dominika privedie na svet vytúžené dieťatko.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM