Krimi

Takmer stovka policajtov v akcii: V celách skončili tri ženy a dvaja muži, VIDEO

Začiatkom pracovného týždňa bolo rušno. Polícia zorganizovala veľkú akciu na odhalenie drogovej trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Takmer stovka policajtov v akcii: V celách skončili tri ženy a dvaja muži, VIDEO
Foto: Rastislav Búgel

Ako informovala polícia na facebooku, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Galante naplánovalo rozsiahlu akciu na odhalenie drogovej trestnej činnosti v meste Sereď.

„Takmer stovka policajtov za pomoci príslušníkov pohotovostných policajných útvarov (kukláčov) z Trnavy, Trenčína, Nitry a Žiliny vykonala včera (15.10.) po 15. hodine až 16 domových prehliadok v sociálnych bytoch,“ informujú muži zákona na sociálnej sieti Facebook.

Polícia počas akcie zadržala 14 podozrivých osôb. „Z nich 4 zostali v zadržaní a 10 bolo následne prepustených na slobodu. Zadržané a umiestnené v celách policajného zaistenia zostali 3 ženy (29, 55, 57) a 1 muž (33),“ dodali policajti na sociálnej sieti.

Polícia mala zaistiť biely a hnedý kryštalický materiál s podozrením, že ide o heroín a pervitín. „Zaistené látky sa podrobia expertíznemu skúmaniu na KEÚ PZ. Pre podozrenie z prechovávania a dílerstva drog bolo začaté trestné stíhanie z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ informuje polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM