han Krimi

TAKTO vyzeral prepad banky v Bratislave: Polícia zverejnila VIDEO, po páchateľoch pátra

Vo štvrtok ráno na Seberíniho ulici v Bratislave dvaja muži prepadli banku. Polícia zverejnila video, na ktorom detailne vidieť ako dvojica lupičov postupovala.

Ilustračný obrázok k článku TAKTO vyzeral prepad banky v Bratislave: Polícia zverejnila VIDEO, po páchateľoch pátra
12
Galéria

Príchod do banky, zbrane namierené na pracovníčky, otvorenie trezoru a pokojný odchod. Tak nejako vyzeral prepad bratislavskej banky za bieleho dňa. Polícia ukázala verejnosti záznam z prepadu na sociálnej sieti.

Tu si ho môžete POZRIEŤ.

Pátrajú po nich

Polícia zverejnila video aj kvôli tomu, aby mohla verejnosť pomôcť s objasnením tejto trestnej činnosti. Dvojica páchateľov je totiž ešte stále na slobode a na zázname je vidieť oboch mužov.

„Policajti bratislavskej krajskej kriminálky sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po totožnosti osôb v súvislosti s lúpežným prepadnutím banky na Seberíniho ulici v Bratislave, ku ktorému došlo vo štvrtok (28.07.2022) krátko pred 10.00 hod.,“ píšu muži zákona na Facebooku.

Ukradli tisíce

Mužom sa pri prepade podarilo dostať do trezoru, z ktorého si podľa portálu tvnoviny.sk odniesli sumu vo výške 190-tisíc eur.

„V prípade akýchkoľvek informácií súvisiacich s týmto prípadom nám oznámte na bezplatnom čísle 158 alebo nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj,“ uviedla v príspevku na sociálnej sieti polícia.

Tesne po prepade policajti ešte dodali toto: „Upozorňujeme občanov, páchatelia môžu ozbrojení."

Ďalšie aktuálne témy

Detailný prepad banky v Bratislave
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM