Lucia Lauková Hokej

Tím spod Zobora s ďalšou posilou: Do Nitry sa vracia obranca Milan Hruška

Tesne pred štartom najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK Nitra rozšírilo svoje rady o ďalšie meno. Hájiť farby tímu spod Zobora bude Milan Hruška.

Ilustračný obrázok k článku Tím spod Zobora s ďalšou posilou: Do Nitry sa vracia obranca Milan Hruška
Zdroj: TASR

Vedenie HK Nitra sa tri dni pred prvým zápasom najvyššej slovenskej hokejovej súťaže dohodlo na novej zmluve s obrancom Milanom Hruškom. Informuje o tom HK Nitra na svojom klubovom webe. Odchovanec topoľčianskeho hokeja mal byť hráčom HK už v minulej sezóne. Plány však prekazili no zdravotné problémy.

Podľa HK Nitra je 32-ročný obranca zdravotne v poriadku a tak sa po piatich rokoch vracia do slovenskej najvyššej súťaže. „Vlani sme sa dohodli, že pokiaľ sa Milan dá zdravotne do poriadku, ozveme sa mu. Podarilo sa mu to, je pripravený na novú sezónu v najvyššej súťaži. My sme tak mohli splniť to, na čom sme boli dohodnutí. V Grazi sa Milan uviedol v dobrom svetle a sme radi, že znova bude hájiť farby nášho klubu,“ povedal pre klubový web HK Nitra, prezident klubu Miroslav Kováčik

Prezident klubu Miroslav Kováčik zároveň vylúčil, že by nový hráč Milan Hruška nastúpil len ako záskok za zranenú zámorskú dvojicu Milam – Versteeg. „Nie je náhradou za nikoho, prichádza ako nový hráč do zadných radov na celú sezónu,“ dodal pre stránku HK Nitra, Miroslav Kováčik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM