Tlačové správy

Tip do kina: Brány Jurského sveta sa otvoria po 22 rokoch opäť! + SÚŤAŽ nielen o lístky

Pred 22 rokmi tragicky skončil sen excentrického milionára Johna Hammonda, ktorý chcel na odľahlom ostrove z dinosaurej DNA vytvoriť Jurský park so živými exponátmi. Od tej doby sa toho veľa zmenilo... i skomplikovalo.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Brány Jurského sveta sa otvoria po 22 rokoch opäť! + SÚŤAŽ nielen o lístky
Zdroj: Dnes24.sk

Jurský svet, prvý letný veľkofilm tohto roku, prichádza do slovenských kín už 11.júna. Nie je určený len veľkým, ale aj malým fanúšikom. Aj preto si diváci budú môcť vybrať medzi originálom s titulkami a dabovanou verziou. A po prvýkrát na Slovenku si môžete toto veľkolepé dobrodružstvo užiť aj v IMAX.

„Môžeme sledovať tie najúžasnejšie tvory, ktoré kedy chodili po Zemi, ale z nejakého dôvodu nám to nestačí. Chceme ešte niečo lepšie a tí, ktorí z toho profitujú sa snažia túto túžbu uspokojiť. Pripadá Vám T-rex malý? Vyrobíme Vám väčšie zviera,“ popisuje východiskový bod príbehu Jurského sveta jeho režisér Colin Trevorrow. Duchovný otec série Steven Spielberg sa tento krát podujal na rolu výkonného producenta. Vedecké experimenty s novými druhmi podporuje aj manažérka parku Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), ktorá vo zvieratách vidí predovšetkým čísla. Na rozdiel od nich biológ Owen Grady (Chris Pratt zo Strážcov Galaxie) vidí hlavne nebezpečenstvo. Obzvlášť v tvoroch, ktoré nestvorila príroda, ale laboratórium. Udalosti mu dajú za pravdu, keď sa jeden z takýchto maznáčikov doslova utrhne z reťaze a začne si pochutnávať na zamestnancoch a aj na návštevníkoch parku. Teraz už nejde o vyššie tržby ani o udržanie prestíže. Cieľom je prežiť.

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

Prinášame vám kompletý zoznam výhier a mená šťastlivcov, ktorým poputujú :) Srdečne blahoželáme, viac info o uplatnení výhry vám pošleme mailom.

Bratislava: 1× 2 lístky do Imax Alexandra Krištofová
1× vstupenka do ZOO a Dinoparku pre celú rodinu Michal Krčula

Košice: vstupenka do ZOO a Dinoparku pre celú rodinu Zuzana Špinerová
Prešov: vstupenka do ZOO a Dinoparku pre celú rodinu Nikola Skokanová

Žilina: 2 lístky do kina Jaroslav Ďuriš
Banská Bystrica: 2 lístky do kina Adrián Nemec
Nitra: 2 lístky do kina Roman Kováč
Poprad: 2 lístky do kina Branislav Daniel

Mikuláš: čiapka a taška Jurský svet Michal Maro
Zvolen: čiapka a taška Jurský svet Monika Zámečníková

Michalovce: čiapka a taška Jurský svet Veronika Slovinková

Jurský svet - trailer
1
Galéria
Tip do kina: Brány Jurského sveta sa otvoria po 22 rokoch opäť!
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM