Monika Földešiová Kultúra

Tip na knihu: Pomáha ľuďom, vidí totiž anjelov...

Ak nestratíte nádej, aj z nemožného sa môže stať možné. Lorna Byrneová je o tom presvedčená a ľudia po celom svete jej dávajú za pravdu. Jej knihy vyšli vo vyše 50 krajinách a preložili ich do 27 jazykov. Práve jej v slovenčine vychádza tretia kniha s názvom Posolstvo nádeje od anjelov.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Pomáha ľuďom, vidí totiž anjelov...
Zdroj: Dnes24.sk

„Vidím anjelov a komunikujem s nimi každý deň už od svojho narodenia,“ tvrdí írska mystička, ktorej anjeli už od detstva vraveli, že raz o nich napíše knihu. Vždy sa tomu smiala, pretože trpela poruchou čítania dyslexiou a sotva dokázala písať. Pred piatimi rokmi jej však prvá kniha Anjeli v mojich vlasoch, ktorú uznávané anglické noviny Sunday Times zaradili medzi najpredávanejšie knihy. Nasledovali Schody do neba a v týchto dňoch sa dostane na pulty kníhkupectiev novinka Posolstvo nádeje od anjelov.

Byrneová v nej vysvetľuje, ako anjeli pomáhajú ľuďom, keď sa cítia unavení, zúfalí, skľúčení a nemilovaní. Keď majú pocit, že sú zlými rodičmi, majú finančné ťažkosti alebo nič nestíhajú. Priamočiaro a jednoducho píše o tom, ako sa človek môže obrátiť na anjelov o pomoc a prežiť tak lepší a šťastnejší život. „Za každým človekom vidím lúč svetla, ktorý je jeho anjel strážny,“ tvrdí Lorna.

Jej fanúšikovia po celom svete tvrdia, že im vracia nádej a pomáha im uvedomiť si, že anjela strážneho majú naozaj po svojom boku. Ľudia, ktorí sa s ňou stretli osobne, hovoria o jej výnimočnej aure a mimoriadne pozitívnej sile. Možno aj preto k nej už dlhé roky chodia s prosbou o pomoc alebo vyliečenie…

11. a 12.apríla sa s Lornou Byrneovou môžu stretnúť aj slovenskí fanúšikovia v Bratislave. Lorna najskôr absolvuje prednášku formou rozhovoru, kde sa podelí o svoje zážitky s anjelskými posolstvami v duchu novinky Posolstvo nádeje od anjelov. Na druhý deň bude podpisovať knihy na autogramiáde v bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei v centre mesta.

Kniha Posolstvo nádeje TU

Tip na knihu: Posolstvo nádeje
2
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM