Tlačové správy

Tip na knihu: Tento psycho triler takto ľahko neodložíte!

Nicki uviazne v dopravnej zápche a vtedy zbadá tvár, na ktorú už nikdy nechcela natrafiť. Určite je to on, ten istý policajt, a zastavuje všetky autá na Elmhirst Road. Nicki sa mu chce vyhnúť, otočí sa do protismeru a v panike ujde. Aspoň si to myslí...

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Tento psycho triler takto ľahko neodložíte!
Zdroj: Dnes24.sk

Na druhý deň ju policajti predvedú na výsluch v súvislosti s vraždou Damona Blundyho, kontroverzného novinového fejtonistu.

Usvedčujúca chyba je nový psycho triler od Sophie Hannahovej, ktorá dokáže vždy prekvapiť a šokovať novými nápadmi. Získala už viaceré ocenenia, jej knihy sfilmovali a správcovia pozostalosti po Agathe Christie ju poverili, aby napísala prvý román s Herculom Poirotom po smrti kráľovnej anglickej detektívky.

Ale späť k príbehu.
Nicki nevie odpovedať ani na jedinú otázku, ktorú jej policajti položia. Netuší, prečo vrah použil nôž takým zvláštnym spôsobom, ani prečo na stenu v Blundyho pracovni napísal „NIE JE O NIČ MENEJ MŔTVY“. Ale takisto nedokáže vysvetliť, prečo sa v ten deň vyhýbala Elmhirst Road, ako je to zrejmé z kamerového záznamu. Musela by odhaliť tajomstvo, ktoré by jej zničilo život.
Hoci Nicki nie je vinná z vraždy, zďaleka nie je nevinná…

„Ťažko nejako onálepkovať knihy Sophie Hannahovej. A rovnako ťažké je ich odložiť, keď sa už začítate.“ The Times

Začítajte sa do novinky Usvedčujúca chyba.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM