Milan Hanzel Správy

TÍTO ľudia sa o víruse dozvedeli pred pár hodinami: Zostali v šoku, čo sa to DEJE!

Kým celý svet už niekoľko dní sužuje pandémia koronavírusu, niektorí sa o tom dozvedeli v utorok. Dôvod je síce jasný, no aj tak je to nepochopiteľné.

Ilustračný obrázok k článku TÍTO ľudia sa o víruse dozvedeli pred pár hodinami: Zostali v šoku, čo sa to DEJE!
Zdroj: Twitter

Iste si spomínate na známu reality šou Big Brothers, ktorá sa na Slovensku vysielala pod názvom Vyvolení. Ide o to, že sa určitá skupina účinkujúcich zavrie do „domu“, kde strácajú kontakt so svetom. Teda s tým, čo sa deje v realite.

Nemci im to najprv nepovedali

Šou sa vysiela práve v Nemecku, kde sa v produkcii rozhodli, že to súťažiacim nepovedia. Až do utorka tak boli niektorí v tom, že sa v skutočnom živote nič vážne nedeje. Keďže pravidlá súťaže dovoľujú počas šou pridať do hry ďalších ľudí, tým novým teda zakázali o koronavíruse hovoriť. Podobná situácia bola aj v brazílskej šou Big Brothers.

Už to vedia

Zrejme aj pod tlakom verejnosti sa teda vo vysielaní rozhodli, že to tým, čo to v dome nevedeli, oznámia. Zvolali teda všetkých pred veľkú obrazovke, kde im pustili odkazy od ich rodín. Nával emócií sa následne prejavil! „Všetci vaši blízki sú v poriadku,“ povedali moderátori.

Dlho to tajili

Nemecká televízia SAT 1 tak až v utorok večer zaradila do vysielania epizódu, v ktorej sa dozvedeli o víruse, ktorý sa šíri po celom svete a zabil už tisíce ľudí. Šou bola spustená začiatkom februára, kedy však vírus "vyčíňal! len v Číne, takže sa súťažiaci nemali ako dozvedieť o aktuálnych následkoch.

Zdroj: YouTube.com
Reality šou v Nemecku
7
Galéria
Zdroj: Twitter
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM