redakcia Bardejovsky reporter Regióny Regióny Regióny

Tomáš Kiseľ z ŠK Milénium na disciplinárke

Po červenej karte ho omilostilo video.

Ilustračný obrázok k článku Tomáš Kiseľ z ŠK Milénium na disciplinárke
Foto: Peter Handzuš

STROPKOV/BARDE­JOV. V dvoch ostatných kolách 3. futbalovej ligy skupiny Bardejovská Nová Ves získala len bod. Po remíze 2:2 v Stropkove doma prehrali s Vranovom nad Topľou 1:2. Nečakaný záver malo stretnutie v Stropkove. Najprv Kiseľ vyrovnával na 1:1. O päť minút bol potrestaný ŽK za predstieranie faulu v šestnástke domácich.

O ďalších päť minút uvidel kartu červenú. Tréner Bardejovskej Novej Vsi, František Šott to komentoval takto: „Ukázal na našu lavičku zdvihnutým prstom, že je v poriadku a môže pokračovať. Rozhodca Mano to videl ako nešportové správanie. Zrejme si myslel, že Tomáš do hľadiska vystrčil neslušný prostredník. Podali sme protest proti na disciplinárne konanie.

Video nám dalo za pravdu, že nešlo o nešportové správanie a trest zrušilo. “Aj v oslabení Nová Ves, znova o päť minút, vyrovnala. Gól Jančošeka znamenal zisk bodu. Doma proti Vranovu však ťahali za kratší koniec povrazu. Nezačali dobre prvý polčas a po pol hodine bolo 0:1. Po hodine 0:2 a všade bol Kiseľ, stačil len kontaktný gól. „Stále nie sme kompletní. Od začiatku nastúpil už aj Kurty a chýbal potrestaný Jančošek. Zranení Vasiliak i Fiľakovský si už asi do konca sezóny nezahrajú. Na tretie striedanie sme mali už náhradného brankára Jendroľa.“

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM