Tlačové správy Tlačové správy

Topánky – základ vášho outfitu

Neopomenuteľným faktom je, že k modernej žene patrí vkusné oblečenie. Dámy si jednoducho na svoj outfit potrpia. Čo je však jeho základom? To ťažko jednoznačne určiť, pretože len súhrou viacerých prvkov vynikne tá správna mozaika.

Ilustračný obrázok k článku Topánky – základ vášho outfitu
Zdroj: TASR

Viete si predstaviť život bez topánok? Už starovekí Egypťania a Gréci poznali na túto otázku odpoveď, hoci na výber okrem sandálov príliš nemali. Dnešný sortiment obuvi je nepomerne bohatší a to pravé orechové si v ňom vyberie aj tá najnáročnejšia zákazníčka. Navyše ak je tovar za priaznivú cenu ako na webe Topankaren.sk.

Tenisky

Do rozhorúčených letných ulíc a na voľný čas sú obľúbenou variantov dámske tenisky. Nenáročná obuv, ktorá vás dostatočne ochráni a pritom dobre vyzerá – to je presne to, čo potrebujete. V ponuke eshopu Topankaren.sk nájdete klasické tenisky športovejšieho strihu aj moderné espadrily, ktoré dobre vyniknú aj v kombinácii s elegantnejším oblečením. Nekomplikujte si život, v jednoduchosti je krása! Slip on tenisky len našuchnete na nohu a idete. Aké jednoduché!

Lodičky

Slávnostné udalosti si vyžadujú slávnostný prístup, to platí aj v obliekaní a obúvaní. Podporte svoj elegantný look a zvýraznite svoju postavu pomocou obuvi, ktorá má charakter. Lodičky – čo iné ak nie ony. Príťažlivé, štýlové, jednoducho osvedčené topánky, na ktorých môžete poľahky vystavať váš slávnostný outfit. Lakované čierne lodičky sú univerzálnym doplnkom vášho oblečenia, o čosi odvážnejšie potom pôsobia ružová či oranžová. Pre mnohé dámy je však absolútnym topom červená. Súhlasíte?

Čižmy

Ak hľadáte obuv do pohody aj nepohody, čižmy sú pravdepodobne topánkami, po ktorých siahnete. Rôzne vyhotovenia čižiem sú nositeľné po celý rok a nezradia vás v lete ani v zime. Na teplejšie obdobie sú ako stvorené nižšie členkové čižmy bez vyteplenia, zato však s príjemnými ozdobnými strapcami. Nemusíte váhať ani pri čižmách s vyššou platformou, mnohé sú vybavené protišmykovou podrážkou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM