Katarína Jankeje Hokej

Topoľčanci prehrali tesne v Bardejove: Boj o play-off sa poriadne dramatizuje

Topoľčianske mužstvo čaká ešte tuhý boj o účasť v play-off. Po prehre v Bardejove sa nám Spišská priblížila v tabuľke len na rozdiel jediného bodu.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanci prehrali tesne v Bardejove: Boj o play-off sa poriadne dramatizuje
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá liga má za sebou zápasy 36. kola. Topoľčanci po prehre s Liptovským Mikulášom absolvovali súboj o potrebné body na ľade Bardejova, aktuálneho lídra tabuľky. Úvod stretnutia bol na premenené šance bohatý, v 5. minúte otvoril skóre Bosák. O pár sekúnd Bardejov odpovedal a vyrovnal na 1:1, chuť Bosáka však neprešla. V 8. minúte dostal Topoľčancov opäť do vedenia (2:1).

Domáci stihli po druhýkrát prekonať nášho brankára, na prestávku sa tak išlo za stavu 2:2. Aj druhá tretina bola na úspešné strely vyrovnaná, v 27. minúte Bardejov zvýšil na 3:2, v 37. minúte však zverenci Miroslava Nemčeka vyrovnali zásluhou Szalaya.

V záverečnej časti sa viac darilo súperovi, hneď v 41. minúte domáci upravili na 4:3. Topoľčancom sa žiaľ do konca riadneho hracieho času nepodarilo prekonať obranu silného Bardejova, ktorý napokon tesne zdolal Žochárov 4:3.

Strata ďalších bodov nás môže pripraviť o boje v play-off, deviata Spišská Nová Ves sa po výhre v Humennom dotiahla už iba na rozdiel jediného bodu. Dôležitý bude nasledujúci domáci zápas, v piatok 15. januára privítame doma Trnavu. Duel začína o 18.00 hod. večer.

HC 46 Bardejov – HC Topoľčany 4:3 (2:2, 1:1, 1:0)

Góly: 6. Solomočak, 15. Ihnaťo, 28. Gmitter, 41. Takáč – 5., 8. Bosák, 37. Szalay.

Môže vás zaujímať:

Liptovský Mikuláš nás vyškolil: Do topoľčianskej bránky padlo až päť gólov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM