TOS Lifestyle

Toto sa v Na nože ešte nestalo: Novákovi praskli nervy, z natáčania odišiel a už sa NEVRÁTIL!

Počas natáčania televíznej šou Na nože došlo k vyhrotenej situácii. Obľúbený šéfkuchár Martin Novák radšej odišiel, už sa nevrátil!

Ilustračný obrázok k článku Toto sa v Na nože ešte nestalo: Novákovi praskli nervy, z natáčania odišiel a už sa NEVRÁTIL!
Zdroj: instagram.com/Chef Martin Novák

Martin Novák pri natáčaní televíznej šou Na nože už zažil kadečo a rovnako tak diváci za obrazovkami boli svedkami rôznych, aj extrémne vypätých situácií.

V nedávnom rozhovore na youtubovom kanáli Refresheru dostal otázku, či chcel niekedy z natáčania odísť tak veľmi, že ho produkcia musela presviedčať.

Odišiel a nevrátil sa

„Chcel som odísť, aj som odišiel,“ prekvapil reakciou Novák s tým, že chcel odísť už viackrát, ale v jednom prípade to bolo podľa neho cez čiaru a naozaj odišiel.

Vysvetlil, že k majiteľovi reštaurácie bol ústretový a chcel mu dať príležitosť zmeniť názor na vec, v ktorej sa nezhodli a s ktorou sa známy šéfkuchár nedokázal stotožniť. Majiteľ však trval na svojom a on odišiel.

Tento týždeň

Zhodou okolností to diváci uvidia v epizóde, ktorá sa dostane na televízne obrazovky práve tento týždeň. Novák v nej zavítal do reštaurácie na romantickom jazere v obci Michal na Ostrove. Tá sa nachádza v okrese Dunajská Streda. 

Oproti predošlým častiam sa šéfkuchár do reštaurácie nevrátil na ďalšie natáčanie v podobe kontrolnej návštevy a podnik tak nedostal ani nálepku.

Vypadnutie z Let's Dance

Mimochodom, práve Martin Novák vypadol v nedeľu z inej markizáckej šou, Let's Dance. So svojou tanečnou partnerkou sa prebojovali až do šiesteho kola tejto tanečnej súťaže, ktoré tak bolo ich posledným.

V rozhovore pre Refresher však na otázku, ktorá relácia je jeho srdcu bližšia, nezapochyboval a označil Na nože. Tanečná šou bola pre neho výzvou, pri ktorej bol nútený vykročiť zo svojej komfortnej zóny.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM