Jakub Forgács Krimi

Tragédia na trati medzi Bystricou a Zvolenom: Vlak zrazil Michala (†33), na mieste podľahol zraneniam

Hrozné momenty, ktoré skončili vyhasnutím mladého ľudského života. Na železnici došlo k tragédii. Polícia informovala, že vlak zrazil Michala (†33), ten podľahol zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na trati medzi Bystricou a Zvolenom: Vlak zrazil Michala (†33), na mieste podľahol zraneniam
Zdroj: TASR

Železničná polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. „V nedeľu o 22:43, v železničnom traťovom úseku medzi stanicou Sliač a Veľká Lúka došlo k zrazeniu a usmrteniu osoby vlakom. Konkrétne ide o Michala (†33),“ uviedla pre náš spravodajský portál krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Podľa vyjadrenia rušňovodiča, počas presunu vlaku spozoroval vo vzdialenosti približne 50 metrov osobu v koľajisku, chrbtom k vlaku. Po použití zvukového výstražného znamenia a zatiahnutí rýchločinného brzdenia osoba stále bola v koľajisku a z dôvodu krátkej vzdialenosti rušňovodič už nedokázal stretu s osobou zabrániť,“ pokračovala hovorkyňa.

„Privolaný lekár na mieste konštatoval smrť následkom rozsiahlych devastačných poranení,“ povedala Faltániová. Ako dodala, v prípade bola nariadená pitva.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM