Správy Krimi

Tragédia pri Michalovciach: Zrážka so stromom, vodič (†39) nemal šancu

V neďalekej obci narazilo nákladné auto s cisternou do stromu, vodiča stála nehoda život. Takto celú udalosť opisuje polícia...

Ilustračný obrázok k článku Tragédia pri Michalovciach: Zrážka so stromom, vodič (†39) nemal šancu
Zdroj: TASR

Tragicky sa skončila dopravná nehoda, ktorá sa v sobotu (30.6.) skoro ráno stala pri obci Trhovište v okrese Michalovce. Ťahač zn. Volvo s návesom prešiel na ceste do protismeru, prevrátil sa do priekopy a narazil do stromu. Pri nehode zomrel 39-ročný vodič z okresu Snina. Informovala o tom polícia.

K nehode došlo okolo 5.30 h na štátnej ceste smerom od Trhovišťa na Michalovce. Podľa polície sa tak stalo pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.

,,Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. U nebohého muža bude prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, miera zavinenia i bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za prítomnosti znalca z odboru cestná doprava. Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 10 500 eur.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM