Barbara Dallosová Krimi

Tragická nehoda hviezdy Luneticu Vaška: KRVAVÝ HOROR cestou z koncertu!

Po koncerte v plnej O2 aréne sa spevák vracal domov k rodine. To ešte netušil, že cesta sa zmení na nočnú moru.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda hviezdy Luneticu Vaška: KRVAVÝ HOROR cestou z koncertu!
Zdroj: Instagram.com/lunetic_official

Lámači dievčenských sŕdc z deväťdesiatych rokov, kapela Lunetic, koncertuje aj v súčasnosti. Českí hudobníci naposledy vystúpili v pražskej O2 aréne na koncerte Leoša Mareša. Cesta zo šou však skončila tragédiou.

Márne oživovanie

Aktérom veľkého nešťastia bol Václav Jelínek, známy ako Vašek. Ten sa vracal domov do Jablonca nad Nisou, pričom zrazil 40-ročného chodca, ktorý pri benzínke v Mladej Boleslavi prebiehal cez diaľnicu. Informáciu priniesol portál Blesk.

Podľa českej polície muža najprv zrazilo auto v ľavom jazdnom pruhu, následne jeho telo odmrštilo do druhého pruhu a tam ho prešlo ďalšie vozidlo. Jedno z áut má podľa zistení Blesku patriť práve Vaškovi z Luneticu. Vašek ani vodič druhého auta po nehode nenafúkali. Jeden zo svedkov tragickej udalosti pre portál uviedol, že podľa neho je známy spevák nevinný a zachoval sa správne.

„Desať minút oživoval muža, ktorý prišiel pri nehode o nohu. Vašek zachoval chladnú hlavu a robil všetko, čo sa dalo, až do príjazdu záchranárov,“ opísal svedok.

Napriek veľkej snahe zrazený muž svoj boj o život prehral.

Spevák mlčí

Vašej Jelínek sa k traumatickej udalosti nevyjadruje. Prehovoril za neho manažér kapely Zdeněk Obhlídal, ktorý pre Blesk povedal, že spevák je rozhodne nevinný. Cíti sa vraj veľmi zle a o záležitosti nechce s nikým komunikovať.

„Jediné, čo mi povedal, je, že sa veľmi snažil, aby toho pána za každú cenu udržal pri živote,“ dodáva Obhlídal.

Vašek je neodmysliteľnou súčasťou kapely Lunetic. Skupina vydala celkom štyri albumy, Vaškovi okrem toho vyšiel aj jeden sólový album. Pred začiatkom svojej hudobnej kariéry pôsobil ako stolár a tanečník. Lunetic v časoch svojej najväčšej slávy valcoval hitparády hitmi ako Máma, Ať je hudba tvůj lék či Chtěl byť tě líbat.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM