Aktualizované Regióny Krimi

Tragická nehoda v Podunajských Biskupiciach: Po náraze do stromu zomrel vodič aj spolujazdkyňa

Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes ráno v Podunajských Biskupiciach.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v Podunajských Biskupiciach: Po náraze do stromu zomrel vodič aj spolujazdkyňa
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

„Dnes v ranných hodinách sme prijali oznámenie o dopravnej nehode, ku ktorej došlo na Lieskovskej ceste v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice,“ Bratislava24.sk informovala krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody sa v osobnom motorovom vozidle zn. Hyundai Coupé nachádzajú dve osoby bez známok života – muž na mieste vodiča a žena na mieste spolujazdca. Na mieste sa aktuálne nachádzajú všetky záchranné zložky.

„Všetky okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Totožnosť nebohých policajti v súčasnosti zisťujú,“ dodala hovorkyňa.

AKTUALIZÁCIA:

Vyšetrovanie tragickej dopravnej nehody, pri ktorej po náraze do stromu vyhasol život dvoch osôb, si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

„Policajti zistili totožnosť usmrtenej, je ňou 20-ročná žena z Bratislavy. Totožnosť usmrteného muža doposiaľ potvrdená nebola. Okolnosti tejto dopravnej nehody sú aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ Bratislava24.sk informovala Lucia Mihalíková.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM