Barbara Dallosová Krimi

Tragická nehoda v Trnave: Chodec (†66) zrážku s autom neprežil, FOTO

Nehoda na trnavskom priechode pre chodcov sa stala osudnou mužovi. Ten zraneniam podľahol v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda v Trnave: Chodec (†66) zrážku s autom neprežil, FOTO
3
Galéria

O závažnej nehode, ktorá sa stala v Trnave na priechode pre chodcov na Ulici Š. Moyzesa, informovala krajská polícia na svojom oficiálnom facebookovom profile.

Na mieste podľa policajných informácií došlo k zrážke chodca s autom Hyundai I30, pričom Trnavčan (66) utrpel nárazom viaceré vážne zranenia, ktorým po prevoze v nemocnici po polnoci podľahol.

,,Polícia podrobila vodiča dychovej skúške na alkohol, tá bola negatívna. Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Okolnosti a presné príčiny nehody vyšetrujeme ako prečin usmrtenia," dodáva k prípadu polícia.

Podľa policajtov nešlo o jedinú nehodu v okolí Trnavy. Krátko na to bola nahlásená nehoda s účasťou 7-ročného dieťaťa v obci Katlovce okr Trnava, ktoré malo podbehnúť za prítomnosti rodiča pod kolesá auta. Ako uvádzajú policajti, v tomto prípade sa našťastie sa nikomu nič vážne nestalo a nehoda skončila napomenutím.

,,Dopravné nehody s chodcami vždy končia aj pri nižšej rýchlosti s vážnymi následkami pre chodcov. Polícia apeluje na chodcov, aby zbytočne najmä v zimnom období neriskovali a na cestu vstupovali až keď sú presvedčení, že je to pre nich bezpečné. Vodičov žiadame, aby zvýšili opatrnosť v blízkosti priechodov a mimo obce v blízkosti krajníc," dvíhajú varovný prst policajti.

Policajné zábery: Tragická nehoda v Trnave
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM