Jakub Forgács Krimi

TRAGICKÁ nehoda: Vodič na mieste ZOMREL, ťažko zranený je aj spolujazdec, FOTO

K nehode bol podľa slov polície prizvaný aj znalec z odboru dopravy. Čo sa odohralo na ceste?

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÁ nehoda: Vodič na mieste ZOMREL, ťažko zranený je aj spolujazdec, FOTO
4
Galéria

V sobotu (28.4.) okolo 16.00 hod. došlo v obci Klenovec (okres Rimavská Sobota) k tragickej dopravnej nehode. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti so slovami, že na začiatku obce v križovatke na ceste II/526 vozidlo továrenskej značky BMW GT 530d narazilo ľavou prednou časťou do odbáčajúceho vozidla Suzuki Ignis.

„V dôsledku nárazu vozidlo BMW zišlo mimo cestu vpravo v smere na Hnúšťu, pričom zachytilo tri stromy a následne narazilo do betónového stĺpa rozvodu elektrického napätia, ktorý zlomilo. 30 – ročný vodič BMW zraneniam na mieste podľahol, jeho 23 – ročný spolujazdec sa zranil ťažko a bol letecky transportovaný do nemocnice v Banskej Bystrici. 53 – ročný vodič Suzuki a jeho spolujazdkyňa sa pri nehode nezranili,“ uviedli muži zákona.

„Škoda na vozidlách a betónovom stĺpe bola predbežne odhadnutá na viac ako 20-tisíc eur,“ dodala polícia so slovami, že k nehode bol prizvaný znalec z odboru dopravy. Bližšie okolnosti nehody ako aj miera zavinenia sú predmetom jej vyšetrovania.

Zábery z miesta tragédie nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Tragická dopravná nehoda v Klenovci
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM