Rastislav Búgel Politika

TRAPAS na tlačovke! Známy analytik rečnil, keď v tom... Na tomto sa baví celé Slovensko

Známy politický analytik Ján Baránek nedávno informoval o kandidátke jeho strany do eurovolieb. Pozornosť Slovákov upútal kuriózny moment.

Ilustračný obrázok k článku TRAPAS na tlačovke! Známy analytik rečnil, keď v tom... Na tomto sa baví celé Slovensko
Zdroj: YouTube.com/štúdio Zdravý rozum

Stranu Zdravý rozum povedie do eurovolieb jej predseda Ján Baránek. Strana o tom informovala na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Odmietol kritiku

„Máme právo skúsiť si presadiť vlastný program a nepridávať sa k niekomu s jeho programom,“ poznamenal Baránek s tým, že chcú presadzovať priority strany v zmysle jej charakteristiky ako kresťanský a konzervatívny politický subjekt. Zároveň odmietol kritiku, že sa nespojili s inými národnými stranami.

Dvojkou na kandidátke je Juraj Štubniak a trojkou Dezider Štefunko. Nasledujú Štefan Hrušovský, Eva Omerovič Beňová, Henrich Tóth, Martin Činovský, Erik Schmidt, Róbert Dohál, Martin Rajňák, Stanislav Béreš, Vladimír Gáll, Lenka Flikingerová, Ján Gbúr a Mária Kappelová.

Trapas počas tlačovky

Slovákov počas tlačovej konferencie upútal kuriózny moment. Uprostred prejavu Jána Baráneka sa prevrátil transparent a takmer zhodil celý stolík s mikrofónmi.

Na situáciu zareagovala známa satirická stránka Zomri. Tá zverejnila video a pridala aj komentár: „Keď sa ti strana rozpadne už na tlačovke.“

Prvý raz sa reklamná tabuľa zosunula už po necelých dvoch minútach prejavu. Rýchlo ju napravili, no o minútu neskôr došlo k spomínanému momentu, kedy takmer prevrhla rečnícky pult.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM