Jakub Forgács Hokej

Tréner baranov na olympiádu nejde. Bystrica neuvoľní Országha pre potreby reprezentácie

Z kádra baranov sa na ZOH predstaví trio útočníkov. Z pozície asistenta hlavného trénera Craiga Ramsayho však nebude dávať rady Vladimír Országh.

Ilustračný obrázok k článku Tréner baranov na olympiádu nejde. Bystrica neuvoľní Országha pre potreby reprezentácie
4
Galéria
Zdroj: TASR

Štvrtkové zasadnutie športovej rady spoločnosti Pro-Hokej, ktorá riadi najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž, rozhodlo, že sa nezmenia termíny zápasov počas ZOH v Pjongčangu. Na základe tohto rozhodnutia klub HC'05 Banská Bystrica neuvoľní trénera Vladimíra Országha pre potreby reprezentácie.

Z kádra majstrovského tímu sa na ZOH predstaví trio Tomáš Surový, Miloš Bubela a Patrik Lamper, tým však napokon z pozície asistenta hlavného trénera Craiga Ramsayho nebude dávať rady Vladimír Országh. „Chceli sme túto situáciu vyriešiť, ale náš zámer sa nám napokon nepodarilo zrealizovať. Preto sme trénera Országha napokon neuvoľnili. Nahrádzať ho bolo pre nás aj tak krajným riešením. Účasť troch našich hráčov na ZOH nás samozrejme teší, ale na druhej strane aj to nám spôsobí nemalé problémy,“ povedal riaditeľ klubu Michal Longauer.

Generálny manažér reprezentácií SR Miroslav Šatan sa spolu so svojimi spolupracovníkmi bude vzniknutým problémom zaoberať v priebehu najbližších hodín.

V OBRAZOCH: Vladimír Országh
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM