Aktualizované Lucia Lauková Hokej

Trénera českej reprezentácie Říhu už prepustili z nitrianskej nemocnie

Pre zdravotné problémy hospitalizovali vo štvrtok v nitrianskej nemocnici trénera českého národného tímu Miloša Říhu.

Ilustračný obrázok k článku Trénera českej reprezentácie Říhu už prepustili z nitrianskej nemocnie
Zdroj: TASR

Trénera českej hokejovej reprezentácie Miloša Říhu prepustili z nitrianskej nemocnice. Piatkový tréning však sledoval v civile a večer bude chýbať na českej striedačke v dueli Euro Hockey Challenge so Slovenskom v Trenčíne (18.00). Informoval o tom portál idnes.cz.

Říhu hospitalizovali vo štvrtok pre nešpecifikované zdravotné problémy. Hovorca českého tímu pôvodne avizoval dvojdňový pobyt v nemocnici.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Říhu hospitalizovali vo štvrtok pre nešpecifikované zdravotné problémy. Hovorca českého tímu pôvodne avizoval dvojdňový pobyt v nemocnici. „Dnes do Trenčína nepôjdem a budem sledovať zápas v televízii. V sobotňajšom dueli s Nitrou však už určite budem stáť na striedačke. Už ma nečakajú žiadne kontrolné vyšetrenia,“ uviedol pre české médiá Říha, ktorý už dal pokyny svojim asistentom.

„Robert Reichel a Karel Mlejnek vedia, čo majú robiť. Nechám to na nich, nebudem na telefóne, ale zúčastnil som sa na dnešnej porade na úvodný zápas so Slovenskom. Bude to sviatok hokeja. Slováci to berú dosť prestížne a ja sa na ten duel veľmi teším. Verím, že chalani sa predvedú v čo najlepšom svetle,“ dodal český kormidelník.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM