Futbal

Trnava má nového stredopoliara: Získala mládežníckeho reprezentanta zo Žiliny

Vedenie Spartaka Trnava sa dohodlo na spolupráci so slovenským reprezentantom do 21 rokov Martinom Gambošom, ktorý prichádza zo Žiliny.

Ilustračný obrázok k článku Trnava má nového stredopoliara: Získala mládežníckeho reprezentanta zo Žiliny
Zdroj: TASR

Talentovaný stredopoliar je žilinským odchovancom, no šesť rokov strávil v Nemecku, najskôr v Regensburgu a potom v mládežníckych tímoch TSV Mníchov 1860.

Uplynulú sezónu strávil v žlto-zelenom drese a práve v nedeľu pred vzájomným súbojom Žilina – Trnava si prebral trofej za Gól mesiaca, keď utešene trafil do siete Slovana Bratislava.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

„Pre Trnavu som sa rozhodol už dávnejšie. Je to skvelý klub, hrá dobrý, kombinačný futbal a na zápasoch panuje vynikajúca atmosféra. Aj mesto je pekné a mne v tejto chvíli nič viac nechýba,“ povedal pre oficiálnu webovú stránku Spartaka 21-ročný Gamboš, ktorého cieľom je presadiť sa do zostavy.

„Je tu veľa výborných futbalistov, všetci chcú hrať a viem, že o miesto sa musím pobiť. Urobím všetko pre to, aby som bol pre tím prínosom. Užil som si včerajší výborný zápas proti Plovdivu. Spartak vo vysokom tempe prepínal z ofenzívy do defenzívy a tak sa dnes hrá moderný futbal. Bez toho to nejde a takýto futbal sa musí fanúšikom páčiť," dodal.

Foto: ilustračné

Pozrite si aj fotografie zo zápasu FC Spartak Trnava – Lokomotiv Plovdiv. Trnavskí futbalisti síce do 3. predkola Európskej ligy UEFA 2019/2020 nepostúpili, no podľa trénera predviedli kvalitu a bojovný výkon na vysokej úrovni pred výborným publikom.

FC Spartak Trnava – Lokomotiv Plovdiv 3:1 (1:0)
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM