han

Trosky auta boli ROZMETANÉ po okolí! Mladý vodič náraz do stĺpa neprežil, FOTO

Život 23-ročného vodiča si vyžiadala nedeľňajšia dopravná nehoda na ceste I/61 v obci Považany, okres Nové Mesto nad Váhom.

Ilustračný obrázok k článku Trosky auta boli ROZMETANÉ po okolí! Mladý vodič náraz do stĺpa neprežil, FOTO
2
Galéria

Na sociálnej sieti o tom informovali trenčianski krajskí policajti.

„V deň, keď si pripomíname Deň obetí dopravných nehôd, sa do tejto smutnej štatistiky pridá ďalšia obeť, ďalší zbytočne vyhasnutý ľudský život…“ napísali policajti na Facebook.

Čo sa stalo?

Podľa doterajších zistení mal vodič vozidla zn. BMW naraziť do stĺpa verejného osvetlenia. „Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom boli dnes v skorých ranných hodinách (krátko pred 04.00 hodinou) privolaní k dopravnej nehode na ceste I/61 v obci Považany. Podľa doterajších zistení, mladý 23-ročný vodič vozidla BMW mal naraziť do stĺpa verejného osvetlenia,“ informujú muži zákona.

Trosky vozidla boli rozmetané asi 100 metrov od miesta nárazu. Bilancia tejto zrážky je tragická.

„Mladý vodič prišiel o život a jeho 26-ročný spolujazdec bol prevezený do nemocnice, kde bojuje o život,“ dodala polícia. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Okolnosti, ako aj miera zavinenia nehody sú predmetom vyšetrovania novomestskej dopravnej polície.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Tragická nehoda v Považanoch.
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM