Ostatné športy Rôzne Zo Slovenska

Trúfate si? Na Domaši si budete môcť otestovať svoje plavecké hranice

Zaujímavá možnosť pre športuchtivých. Na Domaši sa uskutoční nesúťažné plavecké podujatie, na ktorom si budete môcť otestovať svoje plavecké limity.

Ilustračný obrázok k článku Trúfate si? Na Domaši si budete môcť otestovať svoje plavecké hranice
Zdroj: TASR

V sobotu 15. júla sa na Domaši uskutoční tradičné nesúťažné diaľkové plávanie z rekreačnej oblasti Domaša Dobrá do rekreačnej oblasti Eva – Poľany. Podujatie organizuje Občianske združenie Vranovské vydry v spolupráci s obcou Kvakovce.

Ako informujú organizátori, každý plavec má možnosť vyskúšať si hranice svojich možností na trati o dĺžke 2800 metrov, pričom po celej dĺžke ho budú doprevádzať sprievodné lode, na trati budú umiestnené plávajúce bóje a v cieli ho bude čakať malé občerstvenie či pamätný list.

Podujatia sa môžu zúčastniť len organizátorom registrovaní plavci. Registrácia bude prebiehať v sobotu od 9.00 hod. na pláži na Dobrej pri požičovni vodných bicyklov. Registračný poplatok sa platí v deň štartu na mieste a predstavuje sumu 3 eurá.

Štart je naplánovaný o 10.00 hod. z pláže na Dobrej. Plávanie sa uskutoční len v prípade priaznivých poveternostných podmienok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM