JAB Krimi

Tu už zostáva rozum stáť: Smetné koše v meste ktosi rozbíjal petardami! FOTO

"Zábavka", ktorá vyráža dych! Aj takto sa tá pomenovať konanie, ku ktorému došlo v Krompachoch, kde sa evidentne ktosi nevedel vpratať do kože. V uliciach mesta sa niekto zabával po svojom. Do odpadkových košov hádzal petardy.

Ilustračný obrázok k článku Tu už zostáva rozum stáť: Smetné koše v meste ktosi rozbíjal petardami! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Nezvyčajnú „zábavku“ si niekto vymyslel v Krompachoch. Do smetných odpadkových košov totiž hádzal petardy. Kôš či už plastový, alebo plechový, to samozrejme nevydržal a po výbuchu sa rozletel.

„Zistili sme, že sú rozbité tri plastové koše a šesť kovových. Výbuch jedného z košov spôsobil, že sa rozbili aj sklenené výplne na autobusovej zastávke. Nejakí chlapci či dievčatá možno mali z toho radosť, ale my nemáme dôvod na úsmev, keďže jeden kôš stojí okolo 150 eur,“ ozrejmila primátorka Krompách, Iveta Rušinová.

Ako sa ďalej vyjadrila, to že sa poškodí majetok, je pri takomto vandalizme len jedna z negatívnych stránok. „Niektoré plechy sme našli aj v miestnom potoku, čo je viac ako dvadsať metrov od košov, tak som rada, že to nedopadlo horšie a nikomu sa nič nestalo,“ doplnila primátorka s tým, že Krompachy si na nové plastové koše a opravu tých plechových budú musieť mesiac počkať.

Záznamy z bezpečnostných kamier posunulo mesto štátnej polícii, ktorá sa bude týmto prípadom zaoberať. Ako vypadali koše po nočnej zábavke si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Takúto spúšť zanechal za sebou vandalský útok: Rozbité koše aj poškodená zastávk
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM