Martin Sýkora Šport Ostatné športy

Turnaj fanklubov v hokejbale sa uskutoční v Poprade: Skupiny sú vyžrebované!

Tradičný turnaj, ktorý spojí fanúšikov hokeja prostredníctvom hokejok a loptičky, klope na dvere. Podujatie s dobrou myšlienkou sa uskutoční na zimnom štadióne.

Ilustračný obrázok k článku Turnaj fanklubov v hokejbale sa uskutoční v Poprade: Skupiny sú vyžrebované!
Foto: Peter Handzuš

V dňoch 7.-9. júla 2017 organizuje občianske združenie Fanklub HC Poprad na Zimnom štadióne mesta Poprad 12. ročník Hokejbalového turnaja fanklubov pod záštitou primátora mesta Poprad Ing. Jozefa Švagerka.

Hokejbalový turnaj je každoročná športová spoločenská udalosť s dlhoročnou tradíciou. Jeho zakladateľom bol bývalý predseda Fanklubu HK Nitra Ľuboš Gregor, ktorý vo februári 2008 pri autonehode tragicky zahynul. Toto stretnutie sa každoročne koná za kvalitnej účasti fanklubov z extraligy a 1. ligy a medzi fanúšikmi sa teší veľkej obľube.

„Organizovanie už 12. ročníka Hokejbalového turnaja fanklubov v našom meste je pre nás veľkou cťou a nepochybne aj výzvou reprezentovať mesto Poprad a samotných fanúšikov popradského hokeja vo vzťahu k iným fanklubom,“ uviedol podpredseda OZ Fanklub HC Poprad Ján Spišiak.

Žrebovanie hokejbalového turnaja fanklubov
5
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Účastníkov vytiahla z hokejovej prilby legendárna 13-tka. Arne Kroták spolu s riaditeľom HK Poprad postupne vyžrebovali tímy do dvoch skupín, ktoré rozhodli o ich zložení nasledovne:

Skupina A Skupina B
Žilina Spišská Nová Ves
Košice Nitra
Bardejov Martin
Liptovský Mikuláš Poprad
Skalica Piešťany
Video: Peter Handzuš / Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM