ELA Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto má šancu spoznať svoju druhú polovičku?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 28. marca do 3. apríla?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto má šancu spoznať svoju druhú polovičku?
Zdroj: pixabay.com

V piatok 1. apríla približne o 7:30 hodine nastane nov v znamení Barana. „Je to naše JA, naše ego. Kto ste nesmelý, požiadajte Lunu o pomoc,“ radí astrologička Valika Polčicová, ktorá pripravila týždenný horoskop.

KOZOROŽEC

Počas týchto dní sa vám v zamestnaní darí viac ako super. Žiadna úloha, ktorou vás vaši nadriadení poverili, nie je pre vás problémom. Rovnako tak sa bude dariť aj vám, čo pracujete v súkromnom sektore. Úspešní ste aj v rámci vašej kariéry. V oblasti citov a lásky je to v tomto týždni úplne naopak. Očakávajte hádky, rozchody, rozvody. Nechcete či neľúbite už vášho partnera? Alebo ste ho kvôli úspešnej kariére odsunuli na vedľajšiu koľaj?

VODNÁR

Na pracovisku sa snažte ako najlepšie viete, pretože sa vám otvára veľká možnosť posunúť sa v rámci vašej kariéry smerom hore. Budete to mať komplikované, pretože máte okolo seba veľa neprajníkov, ktorí sa snažia podraziť vás. Bohužiaľ, ani finančne sa necítite komfortne. V súkromí by ste si mali v stredu urobiť čas pre vašich partnerov a urobte si spolu pekný celý deň, alebo večer. Predídete tak nedorozumeniam počas víkendu.

RYBY

Srší z vás dobrá nálada a veľká energia. Preto je pochopiteľné, že aj vaše pracovné a kariérne výsledky sú úžasne. Vaši nadriadení sú s vami spokojní a spokojní ste nadmieru aj vy, a to všetko je len vaša zásluha. V súkromí vás v pondelok, utorok a v stredu čaká veľa lásky. Láska nová pre vás nezadaných a iskra do partnerstiev stálych. Zvyšok týždňa bude príjemný a pokojný.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM