Tlačové správy

Úložné priestory sú základom praktického bývania

Zvlášť rodiny s deťmi by mohli rozprávať, čo je to akútny nedostatok úložných priestorov. Ako deti rastú, rôznych potrieb pribúda raketovým tempom. Najskôr sú to hračky, potom knižky, výtvarné potreby a potom príde škola. A tá obvykle prinesie doslova revolúciu v organizácii priestoru detskej izby.

Ilustračný obrázok k článku Úložné priestory sú základom praktického bývania
Zdroj: Photographee.eu/Shutterstock.com

Praktickosť vyhráva

Zariadiť detské izby tak, aby sa do nich vošlo všetko potrebné a ešte zostal dostatok priestoru na hranie či zábavu je často doslova oriešok. Oblečenie obvykle pojmú skrine, kam však so všetkým ostatným? Ak nehýrite priestorom, tak musíte riešenie dobre premyslieť, inak sa z izby stane zahltený bunker.

Riešenie ponúkajú komody, ideálne so šuplíkmi, do ktorých môžete uložiť drobnosti, ale aj hračky, výtvarné potreby či ďalšie nevyhnutnosti. Vďaka šikovnému riešeniu navyše získate priestor na komode, ktorý môže poslúžiť ako nočný stolík na lampičku, prípadne ako ďalšia odkladacia plocha.

Využite každý kút

Ak bojujete s priestorom je nutné využiť naozaj každučký centimeter. Skvelú službu v tomto smere poskytnú napríklad rohové regály, na ktorých môžu nájsť svoje miesto napríklad plyšiačikmi. Šikovným riešením sú aj závesné police využiteľné príležitostne. A nezabudnite na úložný priestor v posteli, ten obvykle pojme ďalšiu várku zrovna nepotrebných vecí.

Keď nastanú školské časy

S nástupom detí do školy obvykle prichádza na rad aj kompletná obmena detskej izby. Malý školák potrebuje svoj priestor na povinnosti, stolík, šuplíky, kvalitnú stoličku a priestor na nové knižky. Preto by vo vašom výbere rozhodne nemala chýbať kvalitná knižnica. Ak vám to priestor dovolí, nebojte sa väčšej, verte, že časom na kompletne zaplní.

Ak by predsa len chvíľu niektorá polica zívala prázdnotou, vydekorujte ju napríklad pekným obrázkom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Signal nábytok
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM