Webnoviny - Svet

UPC Digital dostupná už 400 000 domácnostiam

WEBNOVINY.SK

Foto: UPC BRATISLAVA 15. februára (WBN/PR) – Digitálna káblová televízia UPC bude od marca dostupná až pre 400 000 domácností. Výhody a prednosti služby UPC Digital budú môcť od začiatku tretieho mesiaca využívať aj obyvatelia Dunajskej Stredy, Levíc a Spišskej Novej Vsi. Digitálna televízia, ktorú poskytuje triple play operátor UPC Broadband Slovakia, tak bude dostupná už v 13 mestách: Bratislave, Košiciach, Žiline, Prešove, Trnave, Banskej Bystrici, Pezinku, Zvolene, Poprade, Nových Zámkoch, Dunajskej Strede, Leviciach a Spišskej Novej Vsi.

Oddnes je rozšírená aj dostupnosť hyper-rýchleho internetu UPC Fiber Power, ktorý ponúka prenosové rýchlosti až do 120 Mbit/s. Ten je oddnes dostupný aj v Nových Zámkoch a čoskoro bude taktiež sprístupnený v Leviciach. Internet UPC Fiber Power 120 je založený na technológii EuroDOCSIS 3.0 a prevádzkovaný je po najmodernejšej opticko-koaxiálnej sieti UPC. Záujemcovia o internet UPC Fiber Power si dnes môžu vybrať spomedzi 5 služieb s prenosovými rýchlosťami od 2 až do 120 Mbit/s.

Obľúbená digitálna televízia UPC Digital za cenu od 10 eur mesačne ponúka množstvo programov, vysokú kvalitu obrazu a zvuku a celý rad funkcií, ktoré zvyšujú divácky komfort. Jednou z najobľúbenejších funkcií je DVR – digitálne video nahrávanie, ktoré umožňuje nahrať až 90 hodín programu na zabudovaný hard-disk, a paralelne nahrávať až 4 programy. Medzi ďalšie obľúbené funkcie patrí EPG – elektronický programový sprievodca s prehľadom programov na 7 dní vopred, ďalej funkcia time shift, ktorá umožňuje pozastaviť, nahrať, pretočiť a sledovať program od okamihu pozastavenia. Nechýba ani možnosť výberu jazykovej verzie sledovaného programu, vysielanie v širokouhlom formáte

Dôležitou prednosťou UPC Digital je bonus v podobe analógovej káblovej televízie: zákazník platí len za digitál, v cene ktorého získava aj desiatky analógových programov. Vďaka tomu UPC Digital umožňuje pripojiť všetky televízory v domácnosti prostredníctvom iba jedného set top boxu. Ďalšou prednosťou UPC Digital sú minimálne vstupné náklady: set top box aj karta pre digitálny televízny príjem sú automatickou súčasťou televíznych služieb UPC, depozit za set top box a kartu zákazník v kampani neplatí.

Viac informácií o službách UPC záujemcovia získajú na UPC Infolinke 02 / 594 22 222, na www.upc.sk alebo osobne na zákazníckych strediskách UPC.

Kontakt: Jaroslav Kolár UPC Broadband Slovakia hovorca E: jkolar@upc.sk W: www.upc.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM