Anton Hrachovský Hokej

Úsmevná príhoda po zápase v Poprade: Hokejisti Zámkov zabudli počas cesty maséra

Nielen výhra v Poprade vylúdila na tvárach členov HC Nové Zámky úsmevy. Počas cesty autobusom domov sa udiala vtipná situácia.

Ilustračný obrázok k článku Úsmevná príhoda po zápase v Poprade: Hokejisti Zámkov zabudli počas cesty maséra
Foto: Anton Hrachovský

Výhra 4:3 po samostatných nájazdoch v Poprade (26. januára 2018) bola pre hráčov HC Nové Zámky už treťou v rade, čo ostro kontrastuje s ich doterajšími hernými sériami aktuálnej sezóny. Možno aj preto boli všetci zúčastnení zhovievaví k úsmevnej situácii, ktorá nastala po odchode spod Tatier. Vo svojom článku ju priblížila internetová stránka hokejportal.net.

Zabudnutý masér v Ružomberku

Počas cesty autobusom smerom do Nových Zámkov totiž vysvitlo, že niekto chýba. Tým niekým bol klubový masér Ján Olejár. Ten sa totiž pozabudol na benzínke v Ružomberku, kde sa tím rozhodol počas cesty občerstviť. Nemal pri sebe mobil ani bundu, takže jeho osud sa ocitol v rukách zamestnancov a zákazníkov benzínovej pumpy.

„Novozámčania sa o osude chýbajúceho maséra dozvedeli až v Banskej Bystrici, keď sa personálu benzínky podarilo skontaktovať s ľuďmi v autobuse,“ informuje o úsmevnej príhode hokejportal.net.

Po hodinovom čakaní sa masér pripojil k výprave, pričom sa dočkal privítania s mohutným potleskom. Vtipné je, že Jánovi Olejárovi sa podobná situácia už v minulosti prihodila.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM