Barbara Dallosová Kultúra

Úsmevný KLIP zo žiarskej produkcie: V tomto songu sa nájde každý

Novému videoklipu nechýba nadhľad a štipka drzosti. A zaručene sa v ňom nájdete. Či?

Zdroj: YouTube.com

Pred Vianocami uzrel svetlo sveta videoklip, ktorý s nadhľadom a ostrovtipom ukazuje to, čo poznáme zrejme všetci.

,,Je o predsavzatiach, ktoré si dávame počas celého roka a rýchlo na ne aj zabúdame. Dávanie predsavzatí má však svoj boom práve teraz, keď sa láme rok," vysvetľujú hudobníci.

Žiarske mená

Na novinke má podiel aj žiarska produkcia. Je výsledkom spolupráce autorskej dvojice Juraja Haška, ktorý sa podpísal pod hudbu, a Žiarčana Petra Šranka, ktorý song otextoval. Pieseň Predsavzatia je prvou z albumu Simultánky, ktorý vyjde už čoskoro. Ako prezradil Peter Šrank, na CD spolupracovalo aj ďalšie žiarske meno, Martin Huba z kapely Skrat v Štrku.

Juraj Haško je kapelník banskobystrickej skupiny Sto múch, hudobne spolupracuje s Radošinským naivným divadlom a je aj za niektorými piesňami projektu Michala Kubovčíka Baštrng. Peter Šrank je textár, folkový pesničkár a spisovateľ.

Šťavu klipu dodali pôvabné tanečnice

Pieseň nahrala kapela v zložení Juraj Haško (spev, klávesy), Štefan Szabó (gitara), Michal Šelep (basová gitara) a Samuel Juráš (bicie). Nahrávalo sa v Loft studiu v Bratislave a technicky sa o všetko postaral Igor Baar. Videoklip vymyslel tanečník a choreograf Laco Cmorej, kameru a strih má na svedomí Matúš Druga.

Krásu tomu dali štyri éterické tanečníčky, ktoré vyzerajú úžasne v akomkoľvek kostýme. Ako anjelikovia, sestričky alebo party girls.

,,Blikajúce farebné svetlá sme mali požičané od kamaráta Zdena a neboli by sme radi, keby sa dozvedel, ako sme sa k nim správali. Preto by sme chceli každého, kto dopozerá až do konca poprosiť, aby o tom nepovedal Zdenovi. Ktorému? To je jedno, žiadnemu. Len tak sa nič nedozvie," hovorí o natáčaní Juraj Haško.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM