Krimi

Utekať na električku sa neoplatí! Na Šafárikovom námestí sa zrazil chodec s cyklistom

Podľa informácií polície 25-ročný chodec bežal po Šafárikovom námestí na červený svetelný signál cez priechod pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Utekať na električku sa neoplatí! Na Šafárikovom námestí sa zrazil chodec s cyklistom
3
Galéria

Polícia vyšetruje okolnosti stredajšej (3. 4.) dopravnej nehody medzi chodcom a cyklistom na bratislavskom Šafárikovom námestí, pri ktorej sa cyklista zranil. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Chcel stihnúť električku

K dopravnej nehode malo dôjsť v čase okolo 17.40 h. Podľa informácií z miesta nehody 25-ročný chodec bežal po Šafárikovom námestí na červený svetelný signál cez priechod pre chodcov, ktorý sa križuje s cyklistickým chodníkom.

„Na cyklistickom chodníku došlo k jeho zrážke s 30-ročným cyklistom, ktorý prechádzal po riadne vyznačenom cyklistickom chodníku na zelený svetelný signál pre jeho smer jazdy. V dôsledku zrážky utrpel cyklista zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," objasnila hovorkyňa s tým, že k zraneniam iných osôb pri nehode nedošlo. Škodu spôsobenú nehodou predbežne vyčíslili približne na 50 eur.

Bližšie okolnosti, ktoré nehode predchádzali, sú podľa Slamkovej predmetom objasňovania. Polícia v tejto súvislosti vyzýva účastníkov cestnej premávky na zodpovedné, tolerantné a predvídavé správanie na cestách a dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zrážka na Šafárikovom námestí
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM