Webnoviny - Svet

Úvery na bývanie s úrokovou sadzbou od 3,55 % do konca júna

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 16. mája (WBN/PR) – OTP Banka Slovensko, a.s., pripravila klientom pokračovanie úverovej kampane na bývanie so zvýhodnenou úrokovou sadzbou od 3, 55 % do konca júna 2011. Klient neplatí do konca júna ani poplatok za poskytnutie úveru a zároveň dostane 50% zľavu na poistenie nehnuteľnosti a domácnosti na 1 rok. Banka sa zaväzuje vybaviť úver do 48 hodín. OTP Banka prináša zákazníkom počas kampane aj výhody pri zriaďovaní bežných účtov.

„Klienti počas kampane intenzívne reagovali na zníženú úrokovú sadzbu. Sadzbu 3,55 % na úvery na bývanie sme priniesli ako prvá banka na Slovensku, a som presvedčený, že sme tým ovplyvnili aj vývoj cien úverov konkurencie. V súvislosti s pretrvávajúcim záujmom klientov sme sa rozhodli úrokový benefit kampane predĺžiť do konca júna,“ hovorí Jozef Adamkov, člen predstavenstva a zástupca GR.

OTP Banka Slovensko zároveň poskytuje klientom počas kampane otvorenie bežného účtu s balíkom služieb Base a Plus zdarma a bežného účtu s balíkom služieb Extra a Max s 50% zľavou počas 1 roka od otvorenia účtu.

Hypotekárny úver pre mladých je optimálnym úverom na investície do nehnuteľností, ktorý banka poskytuje už od 3 500 € so splatnosťou 4 – 30 rokov. Jeho najväčšou výhodou je možnosť zníženia úrokovej sadzby o štátny príspevok pre mladých počas obdobia 5 rokov od čerpania úveru. Otp KONSOLIDAČNÝ úver je určený pre všetkých, ktorí chcú zrušiť starý úver a majú záujem o nový, lacnejší. Výška poskytnutého úveru je už od 700 € aj s navýšením zostatku splácaných úverov. Zákazník ho môže splácať 1 mesiac až 30 rokov. Najobľúbenejším úverom na investície do nehnuteľností so širokou škálou možností použitia je otp HYPO úver. Výška poskytnutého úveru sa pohybuje od 700 € až do 90 % z hodnoty nehnuteľnosti, pričom doba splácania je od 1 mesiaca do 30 rokov. Bezúčelový úver bez bločkov a potvrdení prináša otp AMERICKÁ hypotéka. Zákazník založí nehnuteľnosť a získa výhodný bezúčelový úver. Výška úveru je 700 – 170 000 € so splatnosťou od 1 mesiaca do 20 rokov. Ak má zákazník dostatočný príjem, ale nevie ho zdokladovať je pre neho vhodný úver bez dokladovania príjmu vo forme otp EASY úveru. Banka ho poskytuje už od 700 € až do výšky 170 000 € so splatnosťou od 1 mesiaca do 20 rokov.

OTP Banka Slovensko, a.s. OTP Banka Slovensko, a.s. je členom finančnej skupiny OTP Group. OTP Banka poskytuje služby v sieti 71 pobočiek na celom Slovensku a je univerzálnou bankou. Ponuka produktov a služieb je prispôsobená požiadavkám a náročnosti klientov. OTP Banka Slovensko, a.s. ponúka svoje produkty a služby fyzickým aj právnickým osobám. Portfólio služieb zahŕňa: depozitné služby, zmenárenské a pokladničné služby, úverové služby, platobný styk domáci i medzinárodný, poradenské služby, treasury a investičné služby.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM