Tlačové správy

Užite si Malú Fatru podľa seba

Zbožňujete zasneženú Malú Fatru, no ešte nikdy ste nemali tú česť stráviť tam pár dní v lete? A to, že je to česť, skutočne platí, pretože Malá Fatra má, čo ponúknuť aj v lete.

Ilustračný obrázok k článku Užite si Malú Fatru podľa seba
Zdroj: TASR

Či chcete romantiku s partnerom, rodinnú dovolenku či ľahké alebo náročné túry, nájdete tam všetko, čo si vaše náročné ja zmyslí. Lenže kde sa ubytovať? Kde stráviť nezabudnuteľný víkend? Ubytujte sa v Žiline v hoteli Galileo a okrem krás Malej Fatry spoznajte krásy Perly na Váhu.

Dovolenka s deťmi

Keď sa rozhodnete stráviť dovolenku či víkend v Malej Fatre alebo okolí, hotel Galielo vám pripraví skvelý program. Mali ste v minulosti starosti s tým, aký program pripraviť pre deti, aby sa zabávali a nehundrali, že to je nuda? Tu nebudete musieť vymýšľať nič, pretože deti dostanú na výber toľko vecí, že sa stanú svojimi vlastnými „event manažérmi“. Zo Žiliny je to všade kúsok – plte na Váhu, Jánošíkové diery, motokáry, kúpaliská, hrad Strečno či mnoho atrakcií, ktoré deti zbožňujú.

Ľahká turistika aj pre deti

Keď sa rozhodnete ísť na prechádzku do okolitých hôr, nemusíte sa báť zobrať deti so sebou, pretože terén je nenáročný. Rozkvitnuté lúky, čerstvý vzduch, príjemné slnko, ani teplo, ani zima – tak akurát, ideálne prostredie na vyčistenie si hlavy. Keď chcete potešiť deti, nezabudnite na ďalekohľad, ktorým budete môcť pozorovať plachú lesnú zver. Deti budú mať fantastický zážitok dokonca života.

Romantika pre dvoch

Nemáte deti alebo si chcete od nich oddýchnuť? Hotel Galileo vám ponúka romantický pobyt. A čo by to bol za romantický pobyt bez sauny, romantických prechádzok po výnimočnom meste a úžasnej gastronómie? Nájdite ubytovanie v žilinskom hoteli Galileo a zažite romantické prostredie s nádhernou architektúrou, ktoré vám pomôže zabudnúť na starosti všedných dní a vy zažijete ten najbožskejší oddych, o akom ste snívali každý pracovný deň.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM